Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

«Καυγάς» Άδωνι με δημοσιογράφο για την υπόθεση Novartis - «Τρίχες...»


Με δημοσιογράφο... λογόφερε διαδικτυακά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και πρώην υπουργός Υγείας ...
Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση της Novartis.




Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Άρης Ραβανός έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ότι «η υπόθεση τηςNovartis είναι πάρα πολύ σοβαρή για να την χλευάζουμε, να την ειρωνευόμαστε και να επιχειρούμε να την απαξιώσουμε».

Η υπόθεση τηςNovartis είναι πάρα πολύ σοβαρή για να την χλευάζουμε, να την ειρωνευόμαστε και να επιχειρούμε να την απαξιώσουμε.


— Aris Ravanos (@aris_ravanos) February 5, 2018

Φαίνεται ότι το tweet αυτό ενόχλησε τον κ. Γεωργιάδη, ο οποίος απάντησε στον δημοσιογράφο λέγοντας ότι «αγαπητέ επειδή τα φάρμακα μάλλον τα ξέρω καλύτερα σε παρακαλώ μην εκτίθεσαι με τρίχες. Ευπρόσδεκτος στην πίτα μου».


Αγαπητέ επειδή τα φάρμακα μάλλον τα ξέρω καλύτερα σε παρακαλώ μην εκτίθεσαι με τρίχες. Ευπρόσδεκτος στην πίτα μου



— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) February 5, 2018

Απαντώντας στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, ο δημοσιογράφος σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι. Είναι μια υπόθεση που ερευνά η Δικαιοσύνη. Και έχω μάθει να σέβομαι τη διάκριση των λειτουργιών, αλλά και τους θεσμούς. Ούτε ξέρω σε ποιους αναφέρεται, αλλά αυτό δεν μου απαγορεύει να θεωρώ ότι είναι σοβαρή υπόθεση, όπως λένε οι φίλοι Αμερικανοί».


Δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι. Είναι μια υπόθεση που ερευνά η Δικαιοσύνη. Και έχω μάθει να σέβομαι τη διάκριση των λειτουργιών, αλλά και τους θεσμούς. Ούτε ξέρω σε ποιους αναφέρεται, αλλά αυτό δεν μου απαγορεύει να θεωρώ ότι είναι σοβαρή υπόθεση, όπως λένε οι φίλοι Αμερικανοί https://t.co/oTJGcqjtuN

— Aris Ravanos (@aris_ravanos) February 5, 2018

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs