Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Πρώην «κουνελάκι» του Playboy αποκαλύπτει πώς ήταν τα θρυλικά πάρτι του Χιου Χέφνερ - Μια ξέφρενη βραδιά στο Playboy Mansion από κάποια που ξέρει πολλά


Η «ροζ» βίλα του θείου Χιου είναι από αυτά τα πράγματα που είναι πλέον στη σφαίρα του μύθου, με τη ...
φήμη της να ξεπερνά ακόμα και την ίδια την πραγματικότητα.




Μόνο που σε αυτή τη μοναδική περίπτωση, η πραγματικότητα έβαζε τα γυαλιά σε κάθε είδους υπερβολή που μπορεί να σκεφτεί κανείς.

Στα άδυτα του Playboy Mansion με τα 22 δωμάτια, τα κελάρια, τις αίθουσες παιχνιδιών, τα γυμναστήρια, αλλά και τα δύο «καλοσχηματισμένα δάση» και τους τρεις ζωολογικούς κήπους(!), μας καλωσορίζει πια το πρώην «κουνελάκι» και DJ πλέον, Sarah Robertson, μιλώντας μας για τα θρυλικά πάρτι και τις ξέφρενες νύχτες που ζούσε ο Χέφνερ και οι εκλεκτοί του καλεσμένοι.

Η καλλίγραμμη Αυστραλή είχε γίνει αντιληπτή από τον πάντα ασίγαστο Χιου σε ένα event του Playboy στη μακρινή Αυστραλία και πριν το καταλάβει την κάλεσε στο Μακάο για να εκπαιδευτεί και να γίνει «κουνελάκι». Της έδωσε μάλιστα διορία 24 ωρών να αποφασίσει και τρεις εβδομάδες να φτιάξει τα πράγματά της.


Όπως είναι φυσικό, η κοπέλα είπε αμέσως το «ναι» και αφού ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της, βρέθηκε να παρτάρει ολημερίς και ολονυχτίς στη βίλα του Λος Άντζελες: «Τα πάρτι του Playboy Mansion είναι απίθανα, τρελά και ξέφρενα», μας λέει, «υπάρχουν τόσοι πολλοί διάσημοι εκεί μέσα, από την Pamela Anderson, την Paris Hilton … μέχρι και τον Snoop Dogg, τον Sir Richard Branson και τον αστροναύτη Buzz Aldrin»!

Κι ενώ ο θείος Χιου του έδινε να καταλάβει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, κανένα από τα πάρτι του δεν ήταν τόσο ξακουστό όσο το περιβόητο «Midsummer Night's Dream Party» που διοργανωνόταν το πρώτο Σάββατο του Αυγούστου ανελλιπώς από το 1971 και μια πρόσκληση ισοδυναμούσε με τυχερό λαχείο. Στον ίδιο χώρο και με τα ίδια πάρτι μάλιστα ο θείος Χιου συμμετείχε σε εκστρατείες ενημέρωσης και συγκέντρωνε χρήματα για τα πάντα, από σωματεία υπέρ της αποποινικοποίησης της κάνναβης μέχρι και ερευνητικούς συλλόγους για τον αυτισμό.


Και η Sarah εξομολογείται σήμερα: «Οι νύχτες μπορεί να ξεκινούσαν αρκετά επίσημα, μέχρι το τέλος όμως οι άνθρωποι τρελαίνονταν. Υπήρχαν παντού γυμνές κοπέλες και ο κόσμος πηδούσε στην πισίνα με τα κοστούμια του όσο η νύχτα προχωρούσε, όλοι το διασκέδαζαν με την καρδιά τους».


Λέει όμως κι άλλα: «Ο χώρος ήταν πραγματικά τεράστιος και όπου κι αν πήγαινες, είτε σε κάποια αίθουσα παιχνιδιών είτε σε κάποιο ‘‘κόκκινο δωμάτιο’’, υπήρχε πάντα μια ομάδα ανθρώπων που ‘‘έκαναν πάρτι’’ σε κάθε γωνιά ή πίσω από κάθε πόρτα που άνοιγες». Η Sarah ζούσε στη βίλα ως προστατευόμενη του Χέφνερ, πριν ανέβει τα σκαλιά της ιεραρχίας του Playboy και λειτουργεί πλέον ως DJ των πάρτι και των άλλων events.

Και αποδίδει μάλιστα όλη την καριέρα της σε κείνα τα ζωηρά «ροζ» πάρτι, καθώς από κει ξεκίνησαν όλα. Πλέον αυτά είναι παρελθόν, μιας και ο θείος Χιου έφυγε από τον κόσμο και η θρυλική του βίλα έχει περάσει στα χέρια ομογενή μας που έχει σαφώς άλλα σχέδια γι’ αυτή…

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs