Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Αγγελική Κοκαλίτσα: Αποκαλύπτει πρώτη φορά το παρασκήνιο της περιθωριοποίησης της στο Survivor


Η δεύτερη παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor βρέθηκε σήμερα στο ΕΔΩ Survivor και ήταν ...
άκρως αποκαλυπτική για όσα βίωσε στον Άγιο Δομίνικο. 





Ο λόγος για την Αγγελική Κοκαλίτσα, την οποία πολλοί έσπευσαν να χαρακτηρίσουν ως «γκρινιάρα» και όχι μόνο.

Εξ αρχής η όμορφη παίκτρια των Μαχητών είχε μείνει σε απόσταση από τους συμπαίκτες της. Το γεγονός αυτό είχε προκαλέσει απορία σε πολλούς και σήμερα μέσα από την εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου αποκάλυψε τι έχει συμβεί.

Πιο συγκεκριμένα εξήγησε πως τα πάντα ξεκίνησαν πριν καν οι παίκτες βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο.

«Κατά τη γνωριμία μου με τους συμπαίκτες μου στα casting, στις φωτογραφήσεις, αλλά και στη διαμονή μας στο ξενοδοχείο στον Άγιο Δομίνικο, παρατήρησα μία αρνητική στάση και ανταγωνισμό που δεν μπορούσα να εξηγήσω κυρίως από τις κοπέλες. Από την πλειοψηφία των γυναικών εκτός από μία κοπέλα. Ταυτόχρονα άκουσα και κάποια σαρκιστικά και σεξιστικά σχόλια από τους συμπαίκτες μου από τις οποίες δεν ένιωσα πολύ ωραία», εξομολογήθηκε.

Μάλιστα αναφέρθηκε εκτενώς στο σποτ της για το trailer του Survvivor, το οποίο ήταν λίγο μεγαλύτερο σε διάρκεια, γεγονός που οι συμπαίκτες της θεώρησαν ότι μπορεί να της δίνει προβάδισμα.

Και στον Άγιο Δομίνικο όμως τα πράγματα δεν εκτυλίχθηκαν ευχάριστα. Η Αγγελική Κοκαλίτσα διευκρίνισε πως από το πρώτο κι όλας αγώνισμα έκριναν πως είναι «η πιο αδύναμη της ομάδας». «Έπεσε η αυτοπεποίθησή μου… Σε μία ήττα δεν πιάνεις τον συμπαίκτη σου να του πεις “Μένεις έξω επειδή είσαι η πιο αδύναμη”», σχολίασε η πρώην παίκτρια του Survivor.

Μάλιστα αναφέρθηκε και σε διπροσωπία, τονίζοντας πως η διάθεσή της έπεσε εντελώς στην παραλία. «Η κάμερα κάποιες φορές κλείνει και δεν φαίνεται τι λένε τα παιδιά. Όπως επίσης με πείραξε πολύ ότι ήμουν πέντε ώρες μόνη μου και μόνο όταν άνοιγε η κάμερα, ξεκινούσαν να μου λένε “Γιατί είσαι μόνη σου Αγγελική;”».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs