Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Ινδία: Χασάπης έκοψε το χέρι του 18χρονου γιου του για να τον σταματήσει να βλέπει ταινίες ερωτικού περιεχομένου


Απίστευτο και όμως αληθινό είναι το περιστατικό που καταγράφηκε στην Ινδία, με πρωταγωνιστές ...
έναν 45χρονο χασάπη και τον 18χρονο γιο του. 




Ο Μοχάμαντ Κουρέσι μετά από καβγά που είχε με τον γιο του Μοχάμεντ, προκειμένου να σταματήσει να βλέπει ταινίες ερωτικού περιεχομένου, του έκοψε το χέρι με ένα μαχαίρι!

Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με τους Hindustan Times όταν ο 45χρονος έκανε τσακωτό την περασμένη Κυριακή τον 18χρονο να βλέπει πορνό στο κινητό του. Ο Κουρέσι προσπάθησε να αρπάξει το smartphone από τα χέρια του γιου του με τον Μοχάμεντ να τον δαγκώνει και να φεύγει από το σπίτι.

Όταν τη Δευτέρα ο 18χρονος επέστρεψε σπίτι ακολούθησε δεύτερος γύρος έντασης με τον πατέρα του. Πάνω στον τσακωμό αυτό ήταν που ο Κουρέσει άρπαξε ένα από τα επαγγελματικά του μαχαίρια και έκοψε το δεξί χέρι του γιού του.

Στη συνέχεια ο 45χρονος παραδόθηκε στις αρχές ομολογώντας την πράξη του ενώ ο 18χρονος μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο νεαρός Μοχάμεντ είχε εθιστεί στο πορνό από τη στιγμή που ο πατέρας του αγόρασε ένα smartphone. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι πιθανότητες επανασυγκόλλησης του χεριού είναι ελάχιστες. Ο πατέρας του αντιμετωπίζει πλέον την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs