Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Κρήτη: Αυτοκτόνησε με μια σφαίρα στην καρδιά


Μια νέα αυτοκτονία έρχεται να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τη σχετική μακάβρια λίστα στην Κρήτη. ...



Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας 41χρονος άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του με όπλο το βράδυ της Τρίτης (12-06-2018), στη Μυρτιά του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 41χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα στην καρδιά και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης κάνουν λόγο για ψυχολογικά προβλήματα του άτυχου άνδρα, ο οποίος μάλιστα είχε και στο παρελθόν αποπειραθεί να αυτοκτονήσει.


Η αυτοκτονία γυναίκας που προηγήθηκε στα Χανιά

Λίγες ώρες νωρίτερα, με τραγικό τρόπο επέλεξε να βάλει τέλος στην ζωή της μία ηλικιωμένη γυναίκα στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το πρωί η 79χρονη – που κατάγεται από την Ουκρανία – πήρε μία σακούλα, την έβαλε στο κεφάλι της, την έδεσε με ταινία και πέθανε από ασφυξία.

Το μακάβριο αυτό θέαμα αντίκρισε ένα συγγενικό της πρόσωπο το οποίο και ειδοποίησε τις αρχές. Αξίζει να σημειωθεί ότι η άτυχη γυναίκα τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και κατέληξε στο ότι πρόκειται για αυτοκτονία.
Πηγή: cretalive.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs