Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

3 δολοφονίες που συνέβησαν σε διακοπές - Iστορίες εγκλημάτων που θα σε βγάλουν από το καλοκαιρινό mood


Iστορίες στις διακοπές που δεν έχουν καλό τέλος, τρεις ιστορίες εγκλημάτων που θα σε βγάλουν από το καλοκαιρινό mood...


Θάνατος στο εξοχικό

Ο Michael και η Thelma King δεν ήταν οι τυπικοί τουρίστες. Οι επιτυχημένοι εστιάτορες, οι οποίοι ήταν και οι δυο 50 ετών, κατείχαν ένα εξοχικό στο St. Maarten, λίγο πιο δίπλα από το εργοστάσιό τους, που παρήγαγε ρούμι.


Δεν επισκέπτονταν μόνο, αλλά ουσιαστικά ζούσαν για κάποιο διάστημα στο νησί. Τον Σεπτέμβριο του 2012, η ​​ευτυχισμένη ζωή τους στην Καραϊβική πήρε τέλος όταν έπεσαν στα χέρια τριών ληστών που τους έδεσαν τους έκοψαν το λαιμό και τους πήραν 80.000 δολάρια.


Ο δολοφόνος του Yosemite

Ο Cary Stayner είχε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια, αφού ο αδερφός του υπήρξε θύμα απαγωγής και δολοφονήθηκε βάναυσα. Ο Cary εξελίχθηκε σε στυγερό δολοφόνο, και μάλιστα serial killer. Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια διακοπών στο Yosemite National Park.


Το αρχικό του σχέδιο ήταν να σκοτώσει τη τότε φιλενάδα του και τις κόρες της, αλλά όταν έχασε τη ψυχραιμία του, στόχευσε τους τουρίστες του μοτέλ στο οποίο ζούσε, το Cedar Lodge. Πάντως η φιλενάδα και τα 2 της κορίτσια δεν γλίτωσαν. Μια νύχτα τις κλείδωσε στο δωμάτιο, τους έσκισε τα ρούχα, τις βασάνισε, τις βίασε και έπειτα έπνιξε τη μητέρα. Μετά από 6-7 ώρες και, απογοητευμένος από την έλλειψη συνεργασίας των κοριτσιών για να τον ικανοποιήσουν, έπνιξε τη μία κοπέλα, την έβαλε μαζί με τη μαμά της στο φορτηγάκι του και τις πέταξε στη λίμνη. Το ίδιο έκανε αργότερα και με τη μικρότερη αδερφή.

Μετά τις δολοφονίες, ο Stayner έκαψε το αυτοκίνητο που κρατούσε τα σώματα των θυμάτων του. Τον Ιούλιο του 1999, δολοφόνησε αποκεφαλίζοντάς την, τη Joie Armstrong. Ο Stayner συνελήφθη χάρη σε έναν μάρτυρα που είχε εντοπίσει το φορτηγό του κοντά στο δωμάτιο της Armstrong και σύντομα ομολόγησε. 


Έγκλημα στη λίμνη

Στις 14 Ιουλίου 1974, ο serial killer Ted Bundy απήγαγε τη Janice Ott, 23 ετών, και τη Denise Naslund, ηλικίας 18 ετών, ένα απόγευμα στην περιοχή γύρω από τη λίμνη Sammamish.

Το έγκλημα συγκλόνισε το έθνος και όλοι αναρωτήθηκαν πώς οι γυναίκες θα μπορούσαν να εξαφανιστούν χωρίς ίχνος σε ένα πλήθος περίπου 40.000 ανθρώπων.

Πέντε γυναίκες μάρτυρες περιγράφουν έναν όμορφο νεαρό ονόματι "Ted" ο οποίος φορούσε λευκά ρούχα του τένις και τους ζητούσε επίμονα βοήθεια. Όσες τελικά πήγαν να βοηθήσουν δεν γύρισαν ποτέ.

Ο Ted ζήτησε από τις δυο κοπέλες βοήθεια για να λύσει ένα σχοινί στο αυτοκίνητό του που κρατούσε τη βάρκα του. Η Janice πίστεψε την ιστορία του Bundy όπως αργότερα και η Denice, ένα μοιραίο λάθος και για τις δύο.

Για 2 μήνες οι αρχές έψαχναν τις γυναίκες, μέχρι που βρήκαν τους σκελετούς τους κάπου στο βάθος του δάσους. Ο Ted εντοπίστηκε, συνελήφθη και καταδικάστηκε σε θανατική ποινή.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο