Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Το Σκόρδο Δεν Είναι Μόνο Γεύση. Δείτε 7 Τρόπους Που Μπορεί Να Βελτιώσει Την Υγεία Σας!


Όλοι γνωρίζουμε ότι το σκόρδο είναι ένα νόστιμο και ευέλικτο συστατικό για ένα γευστικό γεύμα. ...
Πόσοι όμως από εμάς είμαστε γνώστες των αποδεδειγμένων οφελών που έχει για την υγεία μας;




Καθαρίζει Την Επιδερμίδα. Το σκόρδο καταπολεμά τα βακτήρια με φυσικό τρόπο, αποτελώντας με αυτό τον τρόπο μια αποτελεσματική θεραπεία για τις εξάρσεις της ακμής.

Σύμφωνα με τις θεραπευτικές παραδόσεις της Αγιουβέρδα, το σκόρδο όχι μόνο βοηθά στην πρόληψη της ακμής, αλλά εξομαλύνει επίσης τις ουλές από δερματικά προβλήματα.

Απλά κόψτε μία σκελίδα σκόρδου στη μέση και τρίψτε την απευθείας πάνω στις προβληματικές περιοχές. Με τον τρόπο αυτό, θα έχετε μια φυσική και ανέξοδη τοπική θεραπεία περιποίησης της επιδερμίδας σας.



Προλαμβάνει & Καταπολεμά Το Κοινό Κρυολόγημα

Τα αντιοξειδωτικά που περιέχονται στο σκόρδο, το καθιστούν ισχυρό αντίπαλο των ιών του κρυολογήματος. Στην πραγματικότητα, οι ειδικοί το κατατάσσουν ως το πιο γρήγορο σε δράση αντιοξειδωτικό, που αποτελεί μέρος της διατροφής μας. Η καθημερινή κατανάλωση σκόρδου στο γεύμα σας θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα και θα κρατήσει τα κρυολογήματα μακριά. (Μήπως θα έπρεπε να λέμε καλύτερα ‘Ένα σκόρδο την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα;;) Ακόμα και αν τελικά αρρωστήσετε, το σκόρδο και πάλι μπορεί να σας βοηθήσει – φτιάξτε ένα τσάι βυθίζοντας ψιλοκομμένο σκόρδο σε ζεστό νερό για λίγα λεπτά. Στραγγίξτε το σε ένα φλυτζάνι, προσθέστε προαιρετικά μέλι και πιείτε στην υγειά σας!

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs