Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Της ζήτησε να φύγει και εκείνη τη δάγκωσε στη μύτη! Μια βραδιά διασκέδασης μετατράπηκε σε εφιάλτη


Μια βραδινή έξοδος για ποτό σε μπαρ εξελίχθηκε σε εφιάλτη για την 28χρονη Τατιάνα. ...Η παρέα επισκέφθηκε αρχικά ένα μπαρ στο Κόνρο και αργότερα, σύμφωνα με την Star-Telegram.com, το σπίτι της νεαρής κοπέλας, κοντά στο Χιούστον.

Εκεί η 41χρονη Τζέσικα Κόλινς της ζήτησε ποτό και τσιγάρα, αλλά η Τατιάνα της αρνήθηκε και την κάλεσε να φύγει από το σπίτι. Η συνέχεια ήταν βγαλμένη από ταινία... τρόμου. Η Τζέσικα την πέταξε κάτω, την έσυρε από τα μαλλιά και τη δάγκωσε στη μύτη κόβοντάς της κομμάτι το οποίο και κατάπιε!

«Το μόνο που θυμάμαι είναι η γεύση αίματος που είχα στο στόμα μου. Ούρλιαζα! Είμαι 28 χρόνων και δεν έχω μύτη», περιγράφει το θύμα στο KTRK-TV.«Δεν είχα χρόνο να αντιδράσω, να τη σπρώξω. Προσπάθησα να ανταποδώσω αλλά δεν μπορούσα», προσθέτει.

Η 28χρονη γυναίκα λιποθύμησε από τον πόνο και όταν συνήλθε αργότερα στο ασθενοφόρο διαπίστωσε ότι δεν είχε μύτη.

Οι γιατροί την ενημέρωσαν πως θα πρέπει να υποβληθεί μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες να υποβληθεί σε επέμβαση πλαστικής χειρουργικής. Το θέμα ωστόσο είναι ότι η δεν διαθέτει ασφάλεια υγείας. Για το λόγο αυτό οι φίλοι της άνοιξαν λογαριασμό στο GoFundMe ώστε να συγκεντρώσουν χρήματα για την εγχείρηση.

Στο μεταξύ το θηλυκό «alter ego» του Μάικ Τάισον (σ.σ. είχε δαγκώσει και κόψει μέρος του δεξιού αυτιού του Εβάντερ Χόλιφιλντ), που κατηγορείται για σωματική επίθεση, βγήκε από τη φυλακή την Δευτέρα 16/7 πληρώνοντας εγγύηση 1.000 δολάρια.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs