Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Η απεγνωσμένη λύση στην οποία καταφεύγουν οι άγαμοι άνδρες στην Κίνα - Αν υπάρχει χρήμα, όλα γίνονται


Οποιοσδήποτε δεν έχει σχέση και πάει στο πατρικό του σπίτι για διακοπές πιθανότατα ...
ξέρει τι είναι να αντιμετωπίζεις ερωτήσεις από μέλη της οικογένειας για την ερωτική του ζωή και τις προοπτικές του για το γάμο.

Αυτό ισχύει και για τους άνδρες στην Κίνα, όπου χάρη στην πολιτική ενός παιδιού που εφαρμόστηκε για 36 χρόνια, υπάρχουν περίπου 30 εκατομμύρια περισσότεροι άντρες από γυναίκες ηλικίας 24 έως 40 ετών.

Αυτή η ανισορροπία έδωσε τη θέση της σε μια νέα δυνατότηα για τις νεαρές γυναίκες της Κίνας: προσποιούμενες τις συντρόφους ενός άγαμου άνδρα να μαλακώσουν τους φόβους των συγγενών - έναντι αμοιβής, φυσικά.


Οι εφαρμογές εύρεσης τέτοιων γυναικών γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς επιλογές στην Κίνα, με μία εφαρμογή, το Hire Me Plz, που διαθέτει μια βάση χρηστών 700.000 ατόμων.

Πέρυσι, η blogger από το Πεκίνο, Zhao Yuqing, δέχθηκε περισσότερα από 700 αιτήματα από άνδρες απελπισμένους για μια ψεύτικη σύντροφο για να παρουσιάσουν στους συγγενείς τους.

Τα λεφτά για τις ψεύτικες συντρόφους είναι συνήθως αρκετά καλά. Σε περιόδους αιχμής μάλιστα ξεπερνούν τα 1000 δολάρια για ένα τριήμερο.

Ανάμεσα στους δυο συνάπτεται ένα συμβόλαιο το οποίο απαγορεύει το να φιληθούν, το να κοιμηθούν μαζί και το να πιουν αλκοόλ.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο