Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

O πιο ακριβός σκύλος στον κόσμο: Κοστίζει 200.000 δολάρια!


Ένας γερμανικός ποιμενικός Κ-9, που ακούει σε τρεις γλώσσες, είναι ο πιο ακριβός σκύλος στον κόσμο...
, καθώς κοστίζει 200.000 δολάρια και απευθύνεται μόνο σε όσους έχουν βαρύ πορτοφόλι. 
Ο σκύλος όμως αυτός θα σας εκπλήξει, μιας και μαθαίνει πώς να συμπεριφέρεται σε γραφεία, εταιρείες, κότερα, ακόμα και αεροπλάνα, ώστε να μην δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα στα αφεντικά που θα προσέχει.

Επιπλέον, είναι φιλικός με τα παιδιά και τα υπόλοιπα ζώα, ενώ είναι πολύ προστατευτικός με τους ιδιοκτήτες του. Ο Harrison Prather, ιδρυτής εταιρείας εκπαίδευσης σκύλων που βρίσκεται στη Νότια Καρολίνα και λειτουργεί ήδη από τις αρχές του '70, εκπαιδεύοντας σκυλιά για την αμερικανική κυβέρνηση, δήλωσε πως η συγκεκριμένη ράτσα είναι από τις καλύτερες, αφού τα σκυλιά έχουν τη δυνατότητα να εκτελούν εντολές σε τρεις διαφορετικές γλώσσες, από τις οποίες οι δύο είναι η αγγλική και η γερμανική, και η τρίτη είναι μια ξένη γλώσσα.

Αν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε ένα κουτάβι της εν λόγω κατηγορίας, σας ενημερώνουμε πως οι τιμές ξεκινούν από τα 35.000 δολάρια και ανάλογα με την καταγωγή, μπορούν να φτάσουν μέχρι και στα 80.000. Ο ακριβότερος σκύλος-σωματοφύλακας που πωλήθηκε ποτέ είναι η Julia, με κόστος 230.000 δολάρια, σε έναν πάμπλουτο επιχειρηματία από τη Μινεάπολη.

Σύμφωνα με τον εκπαιδευτή της, η σκυλίτσα αυτή ήταν πανέξυπνη, σχεδόν σαν άνθρωπος, ένας πραγματικός σωματοφύλακας, που ήταν άγρια με όσους την απειλούσαν, αλλά φιλική με τα παιδιά και προστατευτική με το αφεντικό της.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs