Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Αυτές οι πλωτές βίλες στις Μαλδίβες είναι ότι πιο εξωτικό έχεις δει - Απίθανες...


Αν ψάχνετε για τις πιο χαλαρές διακοπές ever και έχετε κάποια λεφτά στην μπάντα, τότε ...
πρέπει να δώσετε βάση σε αυτές της πλωτές βίλες στις Μαλδίβες. 
Το Soneva Jani είναι ένα θέρετρο, το οποίο αποτελείται από «σπιτάκια» πέντε αστέρων, τα οποία είναι σχεδόν... παραδεισένια. Αν θέλετε να ζήσετε για λίγο καιρό πάνω στον Ινδικό Ωκεανό, τότε αυτό είναι το μέρος που πρέπει να επισκεφτείτε.

Οι πλωτές βίλες είναι πανέμορφες και έχουν όλα όσα χρειάζεσαι για να κάνεις το μπάνιο σου. Υπάρχει ένα εστιατόριο αλλά και ένα σινεμά πάνω στο νησί, μαζί με ένα γυμναστήριο και παιδική χαρά.


Το καλύτερο; Κάποιες από τις βίλλες έχουν τις δικές τους νεροτσουλήθρες. Μπορείς να «διώξεις» το ταβάνι της βίλας και να χαζέψεις τα αστέρια. Κι αν όλα αυτά ακούγονται εξωπραγματικά, το ίδιο ισχύει και για τις τιμές. Η μικρότερη βίλα του Sineva Jani κοστίζει το λιγότερο 3.000 δολάρια την βραδιά, οπότε πρέπει να έχετε αρκετά λεφτά στην άκρη, ώστε να το επισκεφτείτε για λίγες μέρες.


Βρίσκεται σε μια ιδιωτική παραλία, οπότε η ησυχία είναι εξασφαλισμένη. Ίσως μόνο κάποιο δελφίνι να σας κάνει επίσκεψη. Για να φτάσεις μάλιστα εκεί, πρέπει να επιβιβαστείς σε υδροπλάνο! Αν αυτό είναι το όνειρό σας, τότε προσπαθήστε με όλες τις δυνάμεις να πάτε. Έστω και για λίγο... 

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο