Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει ο μικρότερος γιος του Μάικλ Τζάκσον - Η πρόσφατη φωτογραφία με τον μικρό Μπλάνκετ


Όταν ο Μάικλ Τζάκσον έφυγε από τη ζωή, στις 25 Ιουνίου του 2009, άφησε πίσω τα τρία παιδιά του...
, Πρινς, Παρίς και τον μικρό Μπλάνκετ. 
Ο «Βενιαμίν» της οικογένειας, με το θλιμμένο βλέμμα και τα μεγάλα μάτια, ήταν τότε μόλις 7 χρόνων. Την κηδεμονία των τριών παιδιών του αδικοχαμένου «Βασιλιά της Ποπ», ανέλαβε η μητέρα του, Κάθριν Τζάκσον.

Τα τρία παιδιά μεγάλωσαν, με την Παρίς να είναι η πιο ζωηρή της οικογένειας, ενώ ο μεγαλύτερος Πρινς σπουδάζει, έχοντας αδυναμία στις γρήγορες μηχανές. Σε αντίθεση με τα δύο αδέλφια του, ο Μπλάνκετ είναι χαμηλών τόνων κι αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, επιλέγοντας μία πιο μοναχική ζωή, στο σπίτι.

Μάλιστα, πριν έναν χρόνο είχε ξεσπάσει σκάνδαλο, καθώς δημοσιεύματα τον ήθελαν παρατημένο, να ζει μόνος του στην έπαυλη του πατέρα του στο Λος Άντζελες, περνώντας τον χρόνο του μπροστά σε μία οθόνη, παίζοντας ηλεκτρονικά.

Ωστόσο, τα δημοσιεύματα δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ. Η αλήθεια είναι ότι την κηδεμονία του 16χρονου σήμερα Μπλάνκετ έχει αναλάβει ο πρώτος ξάδελφός του, λόγω της προχωρημένης ηλικίας της γιαγιάς τους, που δε μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις και τις ανάγκες ενός έφηβου παιδιού. Πάντως, ο μικρός (αριστερά στη φωτογραφία, όπως βλέπουμε) έχει μεγάλη αδυναμία στη γιαγιά του.

Άψογες είναι και οι σχέσεις του με τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του, αν και μέχρι στιγμής, δεν δείχνει διάθεση να τα ακολουθήσει στους ξέφρενους ρυθμούς της ζωής τους. Ακόμη και στα social media, ανεβάζει αραιά και που φωτογραφίες από την καθημερινότητά του. Κάθε φορά, όμως, που δημοσιεύει μία, μας υπενθυμίζει πόσο εκπληκτικά μοιάζει στον Μάικλ Τζάκσον.


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs