Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Γιαπωνέζοι: Οι πιο «ματάκηδες» του κόσμου


Μία δύσκολη όσο όμως και ευχάριστη δουλειά ξεκίνησαν οι στατιστικολόγοι του Pοrνhub, οι οποίοι αποκαλύπτουν δημογραφικά στοιχεία ως προς ....
τη συσχέτιση της ηλικίας και της σεχουαλικότητας. Χωρίζοντας τα δεδομένα σε 6 ηλικιακές ομάδες (18-24, 25-34, 35-44, 45-54, 55-64 και 65+), προκύπτει ότι μεταξύ των ανδρών ο μέσος όρος ηλικίας του χρήστη του Pοrnhub είναι τα 35,3 χρόνια.

Ως προς τη διαφοροποίηση την ηλικιακή πάντα, στα φύλα, ο μέσος όρος ηλικίας μεταξύ των αντρών είναι τα 36 χρόνια, ενώ ο αντίστοιχος για τις γυναίκες τα 34 χρόνια.


Το περισσότερο πoρνό το παρακολουθούν οι νέοι ηλικίας 18-24 ετών με τα ποσοστά να συρρικνώνονται όσο περνάμε στις επόμενες ηλικιακές κατηγορίες.

Και μπορεί οι άνδρες να παρακολουθούν περισσότερο πoρνό, ωστόσο αναλογικά οι γυναίκες ηλικίας 18-24 ετών παρακολουθούν 5% περισσότερο πoρνό από τους άντρες της ίδιας ηλικιακής ομάδας.


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το πως αντιμετωπίζουν το πoρνό οι διάφοροι λαοί στον πλανήτη.

Για παράδειγμα, οι Έλληνες έχουν ως μέσο όρο παρακολούθησης λίγο κάτω από το μέσο όρο στα 35,1 χρόνια.

Το πιο εντυπωσιακό ποσοστό το κατέχει η Ιαπωνία με 41,1 χρόνια.


Όσο για τα πιο δημοφιλή πoρνό… «λeσβία», «μητριά», «εφηβικό», «MILF» και «κανονικές μητέρες» είναι ο πυρήνας των αναζητήσεων.

Το «squirτ» είναι η 5η λέξη που ψάχνουν πιο πολύ οι νέοι 18-34 ετών, ενώ δεν υπάρχει στις αναζητήσεις των μεγαλύτερων ηλικιών.

Αντίθετα, για τις ομάδες 45 έως και 65+, το αγαπημένο θέμα είναι το «massage». 


Πολλοί είναι εκείνοι που ασχολούνται με το κινητό τους τηλέφωνο 24 ώρες τη μέρα και οι συσκευές κυριαρχούν ως επιλογή στους νέους για την παρακολούθηση πορνό.

Τα smartphones είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη συσκευή για την ηλικιακή ομάδα 18-44, ενώ τα laptop δεν χρησιμοποιούνται τόσο όσο θα πίστευε κανείς.

Οι φορητοί υπολογιστές κυριαρχούν από τα άλλα μέσα παρακολούθησης μόνο στην ηλικιακή ομάδα 45-65+.

Ο μέσος χρόνος επίσκεψης στην ιστοσελίδα είναι 9 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα με τους 18χρονους να σταματούν να παρακολουθούν στα 8 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα, οι 65+ να σταματούν στα 10 λεπτά και 1 δευτερόλεπτο και οι 55-64 να μένουν για 10 λεπτά και 3 δευτερόλεπτα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs