Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

3 σκάνδαλα σε αλυσίδες fast food που δεν μάθατε ποτέ


Μπορεί να μην έφτασαν στα αυτιά σου όμως αυτές οι ιστορίες είναι πέρα για πέρα αληθινές.  ...

Γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι τρέχει πίσω από τις πόρτες αυτών των fast food αυτοκρατοριών!


O καυτός καφές τους πήγε στα δικαστήρια

Ίσως δεν ακούσατε την περίφημη ιστορία μιας γυναίκας που μήνυσε το McDonald's για σχεδόν 3 εκατομμύρια δολάρια το 1992, επειδή ο καυτός καφές που έπεσε πάνω της της προκάλεσε εγκαύματα τρίτου βαθμού που την κράτησαν στο νοσοκομείο για μια εβδομάδα και χρειάζονται ιατρική φροντίδα για άλλα δύο χρόνια! Επιπλέον, αποδείχθηκε ότι 700 άλλοι άνθρωποι είχαν ήδη παραπονεθεί στα McDonald's για εγκαύματα από τον καφέ που σερβίρεται μεταξύ 180 ° F και 190 ° F. Από τότε, η επιχείρηση fast-food έχει μειώσει τις θερμοκρασίες του καφέ κατά δέκα βαθμούς.


Κρέας αλόγου

Το 2013, Ευρωπαίοι προμηθευτές κρέατος που έδιναν προϊόντα σε πολλά εστιατόρια, συμπεριλαμβανομένου του Burger King τα βρήκαν πολύ σκούρα όταν διαπιστώθηκε και έγινε μάλιστα και δημοσίως γνωστό πως χρησιμοποιούσαν εκτός από το βοδινό κρέας και κρέας αλόγου! Για να κλείσει στόματα, η εταιρεία αναγκάστηκε να αλλάξει εξ'ολοκλήρου τους προμηθευτές της!


Χαλασμένο κρέας 

Το 2014, μυστικοί δημοσιογράφοι κινηματογραφούσαν για μέρες την εργασία των υπαλλήλων σε ένα αμερικανικό εργοστάσιο στη Σαγκάη - τότε διαπιστώθηκε πως οι υπάλληλοι άλλαζαν τις ημερομηνίες λήξης του κρέατος πριν στείλουν το κοτόπουλο και το βόειο κρέας στις τοποθεσίες McDonald's και KFC στην Κίνα. Η μητρική εταιρεία της KFC, η Yum Brands, άλλαξε τον προμηθευτή, ενώ η McDonald's χρησιμοποίησε την ίδια εταιρεία, αλλά... μια διαφορετική μονάδα. 

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs