Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Τζορτζ Παπαδόπουλος «καίει» τον Τραμπ για τις σχέσεις του με τη Ρωσία - Είχε ενημερώσει τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών


Στοιχεία που θα μπορούσαν να συνθέσουν ένα κατασκοπικό μυθιστόρημα εμπεριέχονται ...
στην απολογία του αμφιλεγόμενου Τζορτζ Παπαδόπουλου, 




του Ελληνοαμερικανού συμβούλου του Ντόναλντ Τραμπ όταν ήταν υποψήφιος για την Προεδρία.

Σε σημείωμα που κατέθεσαν αργά το βράδυ της Παρασκευής σε Ομοσπονδιακό Δικαστήριο οι δικηγόροι του Τζορτζ Παπαδόπουλου τονίζουν ότι ο εντολέας τους, σε μια προσπάθεια να αποφύγει τη φυλάκιση για τις ψευδείς μαρτυρίες του στις αμερικανικές αρχές, αποκάλυψε κρίσιμες πληροφορίες για μία συνάντηση που είχε στα τέλη Μαΐου 2016 με τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών, λέγοντάς του πως οι Ρώσοι είχαν «βρομιές» για την Χίλαρι Κλίντον. Ο Ελληνοαμερικανός Τζορτζ Παπαδόπουλος είχε επισκεφθεί την Αθήνα λίγες μέρες πριν τον ερχομό του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο πρώην σύμβουλος του Αμερικανού Προέδρου έδωσε επίσης πληροφορίες για τη σύσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ με τους συμβούλους του σε θέματα εθνικής ασφάλειας τον Μάρτιο του 2016, όταν ο νυν υπουργός Διακίνησης Τζεφ Σέσιονς, υποστήριξε ότι είχε διασυνδέσεις με πρόσωπα που θα μπορούσαν να κανονίσουν μια συνάντηση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Δύο άλλα πρόσωπα που αναφέρει ο Τζορτζ Παπαδόπουλος, είναι ο «καθηγητής Μίσφουντ», ο οποίος μεσολάβησε για τη γνωριμία του Ελληνοαμερικανού με μια γυναίκα με το όνομα «Όλγα», η οποία συστήθηκε ως «ανιψιά του Βλαντιμίρ Πούτιν» και θα μπορούσε να κανονίσει μια συνάντηση του Τραμπ με Ρώσους αξιωματούχους.

Ο κ. Παπαδόπουλος παραδέχθηκε ότι στην πρώτη του κατάθεση είπε ψέμματα, λόγω της αφοσίωσής του στον Ντόναλντ Τραμπ.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs