Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Μάτωναν μύτες και αυτιά σε πτήση - Αναγκαστική προσγείωση πραγματοποίησε το αεροσκάφος


Θεωρητικά για πλήρωμα και επιβάτες θα ήταν μια συνηθισμένη πτήση ρουτίνας από τη Μουμπάι στην ...
Ζαϊπούρ. 
Στην πραγματικότητα, εξελίχθηκε σε μίνι θρίλερ, που έφερε την αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο από το οποίο απογειώθηκε. Και όλα αυτά γιατί δεν ενεργοποιήθηκε από αμέλεια το σύστημα συμπίεσης της καμπίνας.


Αυτό είχε ως αποτέλεσμα περίπου 30 επιβάτες από τους 166 που βρίσκονταν στο αεροπλάνο της εταιρείας Jet Airways να δουν αίμα να τρέχει από τις μύτες και τα αυτιά τους. Έτσι, η επιστροφή στη Μουμπάι τρία τέταρτα μετά την απογείωση του αεροσκάφους κρίθηκε επιτακτική.

Βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τη νεκρική σιωπή που επικρατεί στην καμπίνα, όπου οι επιβάτες φορούν τις μάσκες οξυγόνου που έπεσαν μπροστά τους.


Σύμφωνα με το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, γιατροί εξέτασαν τους επιβάτες που εμφάνισαν τα συμπτώματα μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε.

Η πολιτική αεροπορία στην Ινδία έχει γνωρίσει αρκετά περίεργα περιστατικά. Τον Ιανουάριο η ίδια εταιρεία έθεσε σε διαθεσιμότητα δύο πιλότους της, επειδή εν ώρα πτήσης εγκατέλειψαν και οι δύο για λίγο το πιλοτήριο στη διάρκεια ενός καυγά που είχαν.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs