Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Προδόθηκαν από την κάμερα ασφαλείας της φυλακής - Αποκαλύφθηκε ο παράνομος δεσμός


«Εpωτοχτυπημένη» δήλωσε η δασκάλα στο δικαστήριο πριν ακούσει την ετυμηγορία ...
που θα τη στείλει για δύο χρόνια στη φυλακή, από την άλλη πλευρά του φάσματος αυτή τη φορά.
Η Samantha Drinkwater καταδικάστηκε επειδή έκανε σeξ με καταδικασμένο δολοφόνο και του παρείχε αρκετές εκδουλεύσεις. Έφερνε παράνομα στη φυλακή κάνναβη για τον καλό της, τόνους ποpνογραφίας, κινητά τηλέφωνα και ό,τι λαχταρούσε η καρδιά του.

Η 49χρονη εργαζόταν στην εκπαιδευτική υπηρεσία του σωφρονιστικού συστήματος της Αγγλίας και υπηρετούσε στις φυλακές υψίστης ασφαλείας του Whitemoor στο Κεϊμπριτζσάιρ, όπου και εpωτεύτηκε παράφορα όπως είπε τον τρόφιμο Michael Gregory, μέλος συμμορίας που εκτίει ισόβια για τον φόνο δύο έφηβων κοριτσιών το 2005.

Στο σπίτι της βρέθηκε και το ημερολόγιό της, όπου καταγράφει λεπτομερώς τη σχέση τους, αλλά και αναρίθμητα γραπτά μηνύματα στα κινητά και των δυο τους. Ο δικαστής Matthew Lowe της είπε μάλιστα χαρακτηριστικά πως συμπεριφέρθηκε «σαν εpωτοχτυπημένος έφηβος», τονίζοντας πως η συμπεριφορά της έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια της φυλακής.

Παρά το γεγονός ότι οι Αρχές του σωφρονιστικού καταστήματος υποπτεύονταν την παράνομη σχέση από το 2014, μόλις πρόσφατα το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας της φυλακής τούς τσάκωσε στα πράσα να κάνουν σeξ…

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο