Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

«Δωρεάν ενοίκιο έναντι σeξ» προσφέρουν ολοένα και περισσότεροι σπιτονοικοκύρηδες


Έρευνα του BBC αποκάλυψε μια ανατριχιαστική αλήθεια που επιβιώνει λάθρα στο περιθώριο των ...
δυτικών κοινωνιών.

Δύο ιδιοκτήτες από το Μπρίστολ της Αγγλίας ξετρυπώθηκαν από την κρυφή κάμερα της εκπομπής να απαιτούν από υποψήφιες ενοικιάστριες με τα μισά τους χρόνια να κάνουν τακτικά σeξ ώστε να μένουν δωρεάν στο διαμέρισμά τους.

Με αντάλλαγμα τουλάχιστον μία συνεύρεση τη βδομάδα, οι σπιτονοικοκύρηδες προσφέρουν δωρεάν διαμονή, πληρωμένα έξοδα, ακόμα και μικροποσά σε νεαρές κοπέλες.

Ο ένας είπε στη μυστική δημοσιογράφο πως θα μπορούσε να έχει ένα δυάρι δικό της με «όλα τα έξοδα πληρωμένα», φτάνει να δεχτεί να γίνουν κάτι παραπάνω από φίλοι. Το ντοκιμαντέρ του BBC Points West αποκάλυψε αρκετούς κυρίους έτοιμους να δώσουν στέγη και δωράκια σε νεαρές υπάρξεις με αντάλλαγμα το σeξ.

Πολλά λαβράκια έβγαλε η δημοσιογράφος Rachel Stonehouse παριστάνοντας την κοπέλα που είχε ανάγκη να μείνει κάπου. Ακόμα και αντίστοιχες αγγελίες ξετρύπωσε η κάμερα της εκπομπής που προσφέρουν ανοιχτά δωρεάν ενοίκιο με αντάλλαγμα ερωτικές εκδουλεύσεις. Κάποιος έψαχνε χωρίς περιστροφές «υποψήφια ενοικιάστρια που να της αρέσει το σeξ και να είναι περιπετειώδης».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs