Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Κλείνει η υπόθεση του φοιτητή στην Κάλυμνο! – Τι λέει το τελικό πόρισμα για τον θάνατο του (video)


Εννέα μήνες και το θρίλερ φαίνεται να μην έχει τέλος, με την υπόθεση του νεαρού φοιτητή, που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο. ...Ο θάνατος του φοιτητή οφείλεται σε πτώση και όχι σε εγκληματική ενέργεια σύμφωνα με το τελικό πόρισμα του Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου. Στο ίδιο συμπέρασμα είχε καταλήξει και ο εισαγγελέας της Κω. Κάπως έτσι, η υπόθεση του θανάτου του Νίκου Χατζηπαύλου μπαίνει στο αρχείο.

Ωστόσο, η οικογένεια του φοιτητή επιμένει ότι ο άνθρωπός της δολοφονήθηκε και εξετάζει τι μπορεί να κάνει νομικά, για να ανοίξει και πάλι η υπόθεση. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, η οικογένεια υποστηρίζει ότι δεν έχουν κληθεί για κατάθεση σημαντικοί μάρτυρες στην υπόθεση.


Το χρονικό της υπόθεσης

Ο Νίκος Χατζηπαύλου είχε πάει στην Κάλυμνο για να δει την μητέρα του. Εξαφανίστηκε την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 όταν έφυγε από το σπίτι της για να κάνει μια βόλτα με το ποδήλατο. Ο άτυχος νέος δεν επέστρεψε ποτέ. Δηλώθηκε η εξαφάνισή του και τελικά βρέθηκε νεκρός, μετά από ημέρες ερευνών. Από τότε, έχουν ειπωθεί πολλά για το τι μπορεί να του συνέβη. Αν ο θάνατός του προήλθε από ένα φοβερό δυστύχημα ή αν ήταν εγκληματική ενέργεια…

Υπήρξαν διαφορετικές απόψεις ακόμα και για το πότε άφησε την τελευταία πνοή του. Αν δηλαδή, «έσβησε» την ημέρα που εξαφανίστηκε ή αν έζησε τραυματισμένος για πολλές ώρες και τελικά ξεψύχησε αβοήθητος.

Πάντως από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε η σορός του, η οικογένειά του επιμένει ότι είχαν περάσει πολλές φορές από το συγκεκριμένο σημείο τα σωστικά συνεργεία αλλά και οι ίδιο αλλά… πτώμα δεν υπήρχε εκεί. Λένε ότι ίσως κάποιοι να σκότωσαν τον φοιτητή και να άφησαν αργότερα εκεί το άψυχο σώμα του…

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs