Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Κάλυμνος: Η μαθήτρια αποκάλυψε το φρικτό μυστικό που την βασάνιζε χρόνια - Το χρονικό της ανατριχιαστικής υπόθεσης


Από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω θα δικαστεί στις αρχές του επόμενου μήνα ο 42χρονος που από την τρυφερή ηλικία των ...
10 ετών και για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, εξέδιδε το ίδιο του παιδί, σε 68χρονο συνταξιούχο, έναντι ποσού από 5 έως 20 ευρώ την κάθε φορά!
Μαζί του, στο εδώλιο του δικαστηρίου θα καθίσει και ο 68χρονος συνταξιούχος, ενώ οι κατηγορίες που βαραίνουν τους δύο άνδρες είναι: βιασμός κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια σε ανήλικο κάτω των 10 και 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια, απλή συνέργεια κατ’ εξακολούθηση σε ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 10 και 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια και σωματεμπορία ανηλίκου από ανιόντα συγγενή εξ αίματος κατ’ εξακολούθηση.


Το χρονικό της ανατριχιαστικής υπόθεσης

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία που έκανε η 15χρονη-σήμερα-κοπέλα μαζί με δύο συγγενείς της, στις 16 Αυγούστου 2017 στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου και είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη των δύο ανδρών, την άσκηση ποινικών διώξεων σε βάρος τους, και την προφυλάκισή τους μετά τις απολογίες τους. Επίσης με διάταξη του αρμόδιου εισαγγελέα είχαν δοθεί (για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα) τόσο τα στοιχεία ταυτότητας όσο και οι φωτογραφίες των δύο δραστών στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η ανήλικη περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τα όσα βίωνε από τον Οκτώβριο του 2013 έως και τον Αύγουστο του 2017 που κατάφερε να βρει τη δύναμη και να μιλήσει, από τον ίδιο της τον πατέρα!

Πιο συγκεκριμένα, ο 42χρονος φέρεται να επέτρεπε στον 68χρονο συνταξιούχο να συνερευρίσκεται ερωτικά με την ανήλικη κόρη του και όταν όλα τελείωναν εκείνος της έδινε χρήματα, ποσά από 5 έως 20 ευρώ. Τα χρήματα αυτά η ανήλικη τα έδινε όταν επέστρεφε στο σπίτι τους, στον πατέρα της. Μετά την καταγγελία ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και αφού εκδόθηκαν εντάλματα από τον ανακριτή Κω, συνελήφθησαν τόσο ο 42χρονος πατέρας όσο και ο 68χρονος συνταξιούχος.


Οι κατηγορούμενοι αρνούνται τα πάντα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 68χρονος είπε πως ουδεμία σχέση έχει με τα όσα του καταλογίζονται ενώ ακόμα και ο 42χρονος πατέρας που προανακριτικά φέρεται να είχε δώσει «λεπτομέρειες» για την υπόθεση, αρνήθηκε κάθε ανάμιξη.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα και οι δύο άνδρες κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και πήραν το δρόμο για τις φυλακές όπου και εξακολουθούν να βρίσκονται μέχρι σήμερα. Η δίκη τους προσδιορίστηκε να γίνει από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω στις 5 Νοεμβρίου 2018.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs