Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Απίστευτο! Δείτε τι δουλειά έκανε η «Σωσώ» από τα «Εγκλήματα» πριν γίνει ηθοποιός


Η Καίτη Κωνσταντίνου δεν ξεκίνησε δουλειά ως ηθοποιός αλλά ως…
φιλόλογος και μάλιστα είχε διοριστεί αναπληρώτρια σε Γυμνάσιο στον Βύρωνα.Η ίδια θυμάται εκείνη την εποχή: «Την πρώτη χρονιά, μου άρεσε πολύ αυτή η δουλειά και αποφάσισα πως αυτό είναι που θέλω να κάνω στη ζωή μου. 

Ήταν πολύ ωραία! Ταυτόχρονα έκανα κάποιες θεατρικές συνεργασίες, χωρίς να το γνωρίζουν οι μαθητές μου. Μετά το δεύτερο χρόνο, άρχισα να απομακρύνομαι όλο και περισσότερο από το ρόλο της καθηγήτριας. 


Δεν έφταιγε το σχολείο, ούτε τα παιδιά. Εγώ αισθανόμουν διαφορετικά μέσα μου και αποφάσισα να σταματήσω τη διδασκαλία. Είχε αρχίσει να με πιέζει και να μη μου ταιριάζει. Ήθελα να ακολουθήσω το δρόμο του θεάτρου, γιατί το γούσταρα περισσότερο. 

Τελικά, νομίζω πως δεν ήμουν καλή καθηγήτρια γιατί δεν είχα μέτρο. Προσπαθούσα να μάθουν πράγματα και οι αδύναμοι μαθητές κι έμενα πίσω στην ύλη». Οι μαθητές της δεν την ξέχασαν ποτέ και πριν από τρία χρόνια συναντήθηκαν σε reunion. «Είχε πολλή πλάκα και περάσαμε όμορφα. Θυμόμουν μόνο δυο-τρία παιδιά και ντράπηκα λίγο. 

Επίσης, ένα βράδυ που ήμουν σε ένα εστιατόριο με κοιτούσε ένας άντρας, ο οποίος λίγο μετά μου λέει «Τι κάνετε, κυρία;». Τον ρώτησα τι εννοεί και μου απάντησε πως ήταν μαθητής μου. Έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ οι μαθητές μου!» θυμήθηκε

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο