Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Σeξουαλική παρενόχληση καταγγέλλει φοιτήτρια μέσα στο λεωφορείο - Τι έκανε ο δράστης


Η φοιτήτρια καταγγέλλει στα foititikanea.gr πως ένας 50χρονος άνδρας έβγαλε έξω το μόριό του και την ακουμπούσε με ...πίεση μέσα στο λεωφορείο της γραμμής ...
220 με κατεύθυνση προς Ιλίσια. 
Η ίδια άρχισε να φωνάζει, όμως ο οδηγός δεν αντέδρασε ενώ μόλις άνοιξαν οι πόρτες στην επόμενη στάση, ο άνδρας κατέβηκε από το λεωφορείο και άρχισε να τρέχει.

Στη συνέχεια η νεαρή φοιτήτρια μετέβη στην αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό ενώ συμβούλεψε τις άλλες φοιτήτριες στα foititikanea πως «όσες κυκλοφορείτε Ζωγράφου, Ιλίσια αλλά και σε κάθε περιοχή, να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, να μην αφήνετε κανένα να σας παρενοχλήσει με κανένα τρόπο, να μην αφήσετε κανέναν και πουθενά να σας κάνει να αισθάνεστε ανασφαλής, να μην φοβάστε να μιλήσετε».

Η νεαρή φοιτήτρια μίλησε στα Φοιτητικά Νέα για το αποτρόπαιο αυτό συμβάν και περιέγραψε αναλυτικά το τι συνέβη μέσα στο λεωφορείο.

«Χθες το απόγευμα, επέστρεφα από το κέντρο στα Ιλίσια με μια φίλη μου. Μέσα στο λεωφορείο 220 επικρατούσε χαμός, ήμασταν όλοι στριμωγμένοι και εγώ συγκεκριμένα ήμουν πίσω από τον οδηγό. Σε όλη τη διαδρομή ένας άντρας γύρω στα 50, φαλακρός με γυαλιά μυωπίας και με ένα μικρό τσαντάκι χιαστί, με ακουμπούσε και με πίεζε με τη περιοχή του μορίου του. Το είχα αντιληφθεί, αλλά προσπάθησα να σκεφτώ ότι απλά σε ένα τόσο γεμάτο λεωφορείο αυτό θα ήταν το αναπόφευκτο, το να πέφτουμε ο ένας πάνω στον άλλο. Σε κάποια φάση ένιωσα περισσότερη πίεση, γύρισα πολύ απότομα να δω και είχε βγάλει έξω το μόριο του και με ακουμπούσε”.

Στη συνέχεια τόνισε πως “έγινε τόσο γρήγορα, έβαλε αμέσως μπροστά του τη τσάντα και άρχισα να φωνάζω, τι κάνεις ρε, και είπε ψελλίζοντας το κινητό μου έψαχνα. Αμέσως με έπιασε κρίση, άρχισα να κλαίω σπασμωδικά σαν να έπαθα κρίση πανικού ενώ ταυτόχρονα φώναζα τι έκανε στο οδηγό. Ο οδηγός άρχισε να του μιλάει εκνευρισμένα αν το έκανε, μάλιστα τον αναγνώρισε και είπε κάπου σε έχω ξαναδεί εσένα και είσαι ανώμαλος και τρέμεις. Ο 50χρονος έλεγε όχι δεν το έκανα σιγά και φοβισμένα και εγώ φώναζα το έκανε, δεν θα το παραδεχόταν. Εκείνη τη στιγμή, κατάφερα και τον έβγαλα μερικές φωτογραφίες, ο οποίος το αντιλήφθηκε και έκρυψε όσο μπορούσε το πρόσωπο του. Ταυτόχρονα φώναζαν να ανοίξουν οι πόρτες να πάρω αέρα και με το που άνοιξαν, ο τύπος έφυγε τρέχοντας. Βγήκα έξω να ηρεμήσω και ήρθαν από το λεωφορείο πολλές γυναίκες προσπαθώντας να με ηρεμήσουν. Αυτά τα περιστατικά έχουν συμβεί πολλές φορές σε γυναίκες και όχι μόνο. Γίνονται γρήγορα, στα κλεφτά με σκοπό να αμφισβητήσουν οι γυναίκες αν αυτό που είδαν έγινε στα αλήθεια. Πολλές φορές σε τέτοια διεστραμμένα άτομα έχουν φωνάξει, βρίσει, και χτυπήσει αυτοί αλλά συνεχίζουν ακάθεκτοι. Δεν έχουν συναίσθηση του τι κάνουν και θα συνεχίζουν να το κάνουν όσο παραμένουν ανενόχλητοι ανάμεσα μας».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs