Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Σε επιφυλακή η Κοζάνη για τον αγώνα της Εθνικής με ΠΓΔΜ - Αυξημένα μέτρα για το προκριματικό ματς του EURO 2020 στο χάντμπολ


Δρακόντεια μέτρα θα υπάρχουν στην Κοζάνη, ενόψει της αναμέτρησης της εθνικής Ελλάδας στο χάντμπολ Ανδρών με ...
αντίπαλο την ΠΓΔΜ για τα προκριματικά του EURO 2020 και η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Οκτωβρίου στην Κοζάνη.
Αυτό αποφασίστηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο της πόλης, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης και του δήμου Κοζάνης ,που έχει την ευθύνη λειτουργίας του Κλειστού Γυμναστηρίου.

Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στο, προαύλιο χώρο του γυμναστηρίου, αποφασίστηκε η προμήθεια των εισιτηρίων να γίνεται μόνο από τα «καταστήματα Γερμανός» στην Κοζάνη και από τα γραφεία της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας στο ΔΑΚ Αμυνταίου Φλώρινας. Επίσης, σύμφωνα με το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η αγορά των εισιτηρίων θα γίνεται μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

Τα μέτρα επιτήρησης στον προαύλιο χώρο του σταδίου θα είναι έντονα, ενώ κατά την είσοδο θα γίνεται ακόμη και σωματικός έλεγχος. Οι πύλες του Κλειστού Γυμναστηρίου στην Λευκόβρυση Κοζάνης θα ανοίξουν στις 15:30, ενώ το Σάββατο, στις 12:30, στους χώρους της Βιβλιοθήκης, θα γίνει η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου από τις Ομοσπονδίες Ελλάδας και ΠΓΔΜ.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs