Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Ήταν έγκυος, έκανε τατουάζ κάτω από το δεξί της στήθος, έχασε το μωρό και καθηλώθηκε σε καροτσάκι (Photos)


Όταν η 16χρονη χτυπούσε το τατουάζ κάτω από το δεξί της στήθος, σε καμία περίπτωση δεν περίμενε αυτά που θα επακολουθούσαν. ...



Πολλοί νομίζουν πως το μοναδικό πράγμα που πρέπει να κάνεις για να «χτυπήσεις» ένα τατουάζ είναι να πας σε έναν καλλιτέχνη, να σου φτιάξει το σχέδιο, να δώσεις το οκ και να κάτσεις στην καρέκλα για να στο ετοιμάσει.


Μόνο που μετά την έξοδό σου από το κατάστημα, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με την περιποίησή του, καθώς ελλοχεύουν κίνδυνοι που μπορούν να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα... Όπως έγινε για παράδειγμα με την περίπτωση της Λουίζα Φερνάντα.

Η 16χρονη ούσα έγκυος πήρε την απόφαση να χτυπήσει ένα τατουάζ, κάτι το οποίο δεν είναι και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, τους 9 μήνες που έχεις ένα μωρό στην κοιλιά σου. Και σαν να μην έφτανε αυτό, δεν έδειξε την δέουσα προσοχή μετά, με αποτέλεσμα να μολυνθεί.


Η μόλυνση μάλιστα ήταν πολύ σοβαρή, καθώς έφτασε μέχρι τον νωτιαίο μυελό και την οδήγησε στο κρεβάτι του χειρουργείου. Παρά την αφαίρεση υγρού που της έγινε, οι γιατροί την ενημέρωσαν πως δεν θα μπορέσει να περπατήσει ξανά, ενώ στη συνέχεια προέκυψαν θέματα και με την σκωληκοειδής απόφυση.

Η εξέλιξη αυτή την οδήγησε σε κατάθλιψη και η φαρμακευτική αγωγή που έλαβε για όλα τα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει, είχαν ως αποτέλεσμα να αποβάλει και να χάσει το μωρό της.


Την περιπέτειά της αυτή, αποφάσισε να την μοιραστεί τώρα, ένα χρόνο μετά, με τον κόσμο, προκειμένου να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν πάνε για να κάνουν ένα τατουάζ.
Πηγή: gazzetta.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs