Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Έκανε triple double ο Γιάννης Αντεκουντούμπο γράφοντας ιστορία στο NBA - Ο τελευταίος παίκτης που είχε καταφέρει κάτι παρόμοιο ήταν το 1965


O Γιάννης Αντεκουντούμπο έγραψε ιστορία, σημειώνοντας triple double (τρία στην σειρά double) και ...
οδηγώντας τους Μπακς σε νίκη με 123-108 επί των Σίξερς στο Μιλγουόκι. 





Ο 23χρονος Έλληνας σούπερ σταρ του NBA, σημείωσε πάνω 25 πόντους και κέρδισε 15 ριμπάουντ σε κάθε ένα από τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια των Μπακς. 

Ο τελευταίος παίκτης που είχε καταφέρει κάτι παρόμοιο στο ξεκίνημα της σεζόν ήταν ο θρυλικός Ουίλτ Τσάμπερλεν, στο μακρινό 1965. 

«Είναι πολύ σημαντικό. Θέλω να συνεχίσω να παίζω δυνατά, να εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές. Ο κόουτς μου έχει πει τι θέλει από εμένα. Μέχρι στιγμής πάω καλά, αλλά μπορώ να παίξω καλύτερα, θέλω να βελτιώνομαι και να κάνω καλύτερους τους συμπαίκτες μου», είπε ο Αντετοκούνμπο μετά το παιχνίδι. «Μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερη δουλειά στην άμυνα και στην εξέλιξη του αγώνα τα καταφέραμε», συνέχισε, κάνοντας επίσης ιδιαίτερη αναφορά στην απόδοση του Μπρουκ Λόπεζ: «Έκανε εξαιρετική δουλειά στην άμυνα του Εμπίντ αλλά και στην επίθεση». 

Ο προπονητής των Μπακς, Μάικ Μπαντενχόλζερ, για μία ακόμα φορά εγκωμίασε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Όλοι περιμένουν σπουδαία πράγματα από τον Γιάννη, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως και ο ίδιος έχει την απαίτηση αυτή από τον εαυτό του. Είναι απίθανο να τον βλέπεις να επιτίθεται τόσο καλά και να μοιράζει ωραία την μπάλα. Έχει 100% πράσινο φως για σουτ τριών πόντων. Έχει καλή αίσθηση, είναι τόσο καλός παίκτης και θα γίνεται όλο και καλύτερος».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs