Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

36χρονη έπεσε σε κώμα στο χειρουργικό κρεβάτι – Ήθελε να κάνει πλαστική στη μύτη


Άσχημη κατάληξη είχε για νεαρή γυναίκα από το Τέξας η αισθητική επέμβαση που ήθελε να κάνει στη μύτη. ...
Κατά τη διάρκεια του χειρουργείου έπεσε σε κώμα, 




ύστερα από επιπλοκές που προκάλεσαν βαριά εγκεφαλική βλάβη. Η 36χρονη Laura Avila είναι τώρα είναι με μηχανική υποστήριξη ενώ οι γιατροί δεν μπορούν να κάνουν τίποτα περισσότερο από προσευχές στο Θεό.


Η 36χρονη από το Ντάλας μετέβη στο Μεξικό με τον αρραβωνιαστικό της στις 30 Οκτωβρίου επειδή η πλαστική επέμβαση εκεί, ήταν φθηνότερη.Σύμφωνα με μελέτη του 2017, περίπου 1,5 εκατομμύρια Αμερικανοί αναμενόταν να ταξιδεύουν εκτός ΗΠΑ για ιατρική περίθαλψη. Στο Μεξικό, οι διαδικασίες μπορεί να κοστίζουν οπουδήποτε μεταξύ 40 και 65% λιγότερο από ότι στις Η.Π.Α.

Ο αστάθμητος παράγοντας, όπως αποδείχθηκε ήταν το αναισθητικό που της χορήγησαν.


«Της έκαναν ένεση με το αναισθητικό στη σπονδυλική της στήλη στην κλινική και αντί το υγρό να κατέβει στο σώμα της, πήγε στον εγκέφαλο και προκάλεσε σοβαρό οίδημα», αποκάλυψε η αδελφή της ασθενούς.

Για οκτώ ώρες η γυναίκα ήταν ξαπλωμένη σε ένα δωμάτιο και ο αρραβωνιαστικός της ανέφερε ότι οι γιατροί τον καθησύχασαν λέγοντας πως είχε πέσει τόσο πολύ η πίεσή της που δεν μπορούσαν να την εγχειρήσουν.


«Ήμουν πολύ ταραγμένος και ανήσυχος, καθώς δεν μου επέτρεπαν να τη δω» δήλωσε ο Enrique Cruz που ακόμη και σήμερα βρίσκεται στο πλευρό της.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs