Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Ξεκάθαρος Λεβέντης: Οι Τούρκοι καταλαβαίνουν μόνο από…


Συνέντευξη εφ” όλης της ύλης παραχώρησε, σήμερα, στην τηλεόραση του «ΣΚΑΙ» ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων...
, Βασίλης Λεβέντης.




Αναφορικά με τις προκλητικές δηλώσεις των Τούρκων αξιωματούχων, ο κ. Λεβέντης δήλωσε ότι «οι Τούρκοι καταλαβαίνουν μόνο από ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις» και προσέθεσε ότι «οι σύμμαχοι, παίζουν το ρόλο τους, αλλά δεν πρέπει να στηριζόμαστε μόνο σε αυτούς».

Για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, σημείωσε ότι σε πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Γερμανό πρέσβη στην Αθήνα, του είπε «ευθέως ότι οι Γερμανοί και οι Αμερικανοί πρέπει να στηρίξουν την Ελλάδα ώστε τα Σκόπια να αλλάξουν όνομα και όχι εμείς να παραδώσουμε το όνομα της Μακεδονίας». Επιπροσθέτως, ο κ. Λεβέντης προέβλεψε ότι «από τη στιγμή που οι Σκοπιανοί πάρουν το όνομα, θα αρχίσουν να εφαρμόζουν το σχέδιο αλυτρωτισμού με στόχο τη Μακεδονία του Αιγαίου».

Ερωτηθείς για το χρόνο των εκλογών, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποστήριξε ότι «ο κ. Τσίπρας μπορεί να αιφνιδιάσει με εκλογές τον Φεβρουάριο δημιουργώντας τεράστιο ζήτημα στη ΝΔ, που θα κληθεί ενδεχομένως να χειριστεί την «καυτή πατάτα»», και κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να ξεκαθαρίσει τη θέση του όσον αφορά τη συμφωνία.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs