Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Σοκ στο Δουβλίνο: 50χρονη έκοψε το πeος και τα βλέφαρα 27χρονου - Την ώρα που την μετέφεραν στον εισαγγελέα χαμογελούσε και χαιρετούσε τους δημοσιογράφους


Μια δολοφονία συνταράσσει το Δουβλίνο. Μια 50χρονη συνελήφθη σήμερα για την στυγερή δολοφονία ...
ενός 27χρονου άνδρα.
Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ η γυναίκα έκοψε το πeος του 27χρονου αλλά και τα βλέφαρά του! Στην συνέχεια τα ακούμπησε στο ράφι πάνω από το τζάκι. Το θύμα ονομάζεται Limbani Mzoma, ή Robert και βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος σε γειτονιά της Ιρλανδικής πρωτεύουσας την περασμένη Πέμπτη.

Η γυναίκα που συνελήφθη είναι 50 ετών και ονομάζεται Grace Miano. Μένει στην ίδια διεύθυνση και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για την δολοφονία του. Την ώρα που την μετέφεραν στον εισαγγελέα το πρωί της Κυριακής χαμογελούσε και χαιρετούσε τους δημοσιογράφους!

Η 50χρονη με καταγωγή από την Κένυα, ζήτησε να εξεταστεί από ψυχίατρο. Επίσης κατά την κράτησή της παραπονέθηκε για πόνους στην πλάτη, στο κεφάλι και τα πόδια.

Το σπίτι όπου έμεναν είναι σε καλή συνοικία του Δουβλίνου και σε μια γειτονιά που θεωρείται ήσυχη. Ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων όλοι μιλούσαν για προβλήματα με τους ενοίκους του συγκεκριμένου σπιτιού.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs