Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Απίστευτη μεταμόρφωση: Το ασχημόπαπο του έγινε κύκνος


«Ποτέ δεν ένιωσα καλά για τον εαυτό μου» εξομολογείται η Celine Centino αποκαλύπτοντας πως στο σχολείο ...
την αποκαλούσαν διαρκώς άσχημη…




Ο σχολικός εκφοβισμός την έκανε να κλειστεί στον εαυτό της.

Έτσι έκανε στόχο της ζωής της να γίνει όμορφή και να μην μπει ποτέ ξανά στο περιθώριο.

Στην αρχή δούλευε σε κομμωτήρια και έτσι αφενώς προσέγγισε περισσότερο την ομορφιά, αφετέρου μάζευε χρήματα για να πραγμαοποιήσει το όνειρό της.

Με δραστικές αλλαγές στην εμφάνισή της έγινε ελκυστική,ποθητή και ευτυχισμένη.


«Ήθελα πραγματικά να αισθάνομαι και πάλι ευτυχισμένη», λέει. «Έτσι άρχισα να αλλάζω την εμφάνισή μου και όλα όσα δεν μου άρεσαν.»

Σε διάστημα τεσσάρων ετών – ξεκινώντας το 2013 – η Celine υπέστη τρεις επεμβάσεις στο στήθος μέχρι το μέγεθος 34FF και μια διόρθωση της μύτης, σμίλεξε τις καμπύλες της και άρχισε να «ποστάρει» το θεαματικό αποτέλεσμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης


Συνολικά, το όλο εγχείρημα της κόστισε περίπου 43.000 ευρώ και τώρα σε 43.000 αριθμούνται και οι ακόλουθοι της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Είμαι τελικά ευτυχής πάλι. Αισθάνομαι επίσης ισχυρότερη από ποτέ. Αν κάποιος έλεγε κάτι κακό για μένα τώρα, αυτό δεν θα με ενοχλεί. Κανείς δεν μπορεί να με βλάψει τώρα. »

H 24χρονη κοπέλα από την Ελβετία, δεν ξέχασε το bulliyng, όπως φαίνεται…

«Τα παιδιά θα μου έλεγαν ότι το πρόσωπό μου έμοιαζε με σκουπίδια, το στυλ μου ήταν χάλια, τίποτα δεν ήταν καλό, γι αυτούς….»


Ως παιδί μου άρεσε η Pamela Anderson στο Baywatch . Πάντα ήθελα μεγάλο στήθος όπως εκείνη, λέει ικανοποιημένη από την αποδοχή που εισπράττει αφού, γι αυτήν αυτό ήταν και είναι το ζητούμενο .

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs