Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018

ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ! Ακροδεξιά πολιτικός επαίνεσε τους ιθαγενείς που σκότωσαν τον ιεραπόστολο: Δεν δέχονται μετανάστες


«Προστάτευαν τον τρόπο ζωής τους μέσω της επιβολής μιας πολιτικής μηδενικής ανοχής για τη μετανάστευση». ...
Μόνο ως τρολάρισμα θα μπορούσε να εκλάβει ένας φυσιολογικός άνθρωπος τη χθεσινή δήλωση της Πολίν Χάνσον, προέδρου ενός ακροδεξιού κόμματος στην Αυστραλία, με την οποία ουσιαστικά επαινούσε τα μέλη της άγριας φυλής που σκότωσαν τον Αμερικανό ιεραπόστολο στην Ινδία για... τη μεταναστευτική τους πολιτική.

Η ακραία πολιτικός αποφάσισε να εκμεταλλευτεί για την προσωπική της ατζέντα τη δημοσιότητα που πήρε ο τραγικός θάνατος του νεαρού Τζον Άλέν Τσάου, που έπεσε νεκρός από τα βέλη των Σεντινελέζων, όταν προσπάθησε να προσεγγίσει το νησί τους στην Ινδία, ώστε να τους «μεταφέρει το μήνυμα του Ιησού».

Οι Σεντινελέζοι απλώς «προστάτευαν τον τρόπο ζωής τους μέσω της επιβολής μιας πολιτικής μηδενικής ανοχής για τη μετανάστευση» αναφέρει στη δήλωσή της η πολιτικός, η οποία έχει υποβάλλει αίτημα στην Γερουσία να υποστηρίξει εμπράκτως το δικαίωμα της άγριας φυλής στην απομόνωση.

Η ακροδεξιά Χάνσον ανέφερε στο αίτημά της: «Ακόμα και μικρά επίπεδα μετανάστευσης μπορούν να έχουν καταστροφικές και ανεπανόρθωτες συνέπειες σε έναν μοναδικό και όμορφο πολιτισμό και τρόπο ζωής».

Το υπονοούμενο είναι ξεκάθαρο και δεν αφήνει αμφιβολία ότι, αν είχε αυτή τη δυνατότητα, η Χάνσον θα ήταν η πρώτη που θα έπαιρνε το... τόξο για να εξοντώσει τους επίδοξους μετανάστες της Αυστραλίας.