Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018

Αυτό είναι το γεύμα των επιβατών της μεγαλύτερης πτήσης του κόσμου - Εσείς έχετε περιέργεια να δείτε;


Ποιος δεν φροντίζει να έχει φαγητό μαζί του όταν ταξιδεύει και μάλιστα, όταν το ταξίδι του διαρκεί ...
πολλές ώρες; 
Ειδικότερα όταν το ταξίδι γίνεται με καλή αεροπορική εταιρεία, δεν μπορεί τίποτα να λείψει από τους επιβάτες. Έχετε σκεφτεί ποτέ σας όμως τι τρώνε οι επιβάτες της μεγαλύτερης σε διάρκεια πτήσης του κόσμου;

Την απορία έρχεται να σας λύσει η Singapore Airlines, η οποία πραγματοποιεί πτήση 18 ωρών και 45 λεπτών ανάμεσα στην Σιγκαπούρη και τη Νέα Υόρκη, χωρίς στάση και η οποία αποφάσισε να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα wellness για να μην λείψει τίποτα από τους πελάτες της.

Πιο συγκεκριμένα, η εν λόγω αεροπορική ξεκίνησε να συνεργάζεται με την εταιρεία Canyon Ranch που σχεδίασε ένα πρόγραμμα ασκήσεων, stretching, συμβουλών για καλύτερο ύπνο και φυσικά ένα ειδικό μενού, που κάνει το ταξίδι πιο ευχάριστο. Οι σεφ και οι διαιτολόγοι φρόντισαν το μενού αυτό να είναι πλήρες από θρεπτικά συστατικά και φυσικά πολύ γευστικό.


Κάποια από τα πιάτα του μενού είναι, αβγά benedict με σολομό σε φρυγανισμένο ψωμί, γαρίδες ceviche με πορτοκάλι, αγγούρι, grapefruit, κόλιανδρο και πιπεριές, βιολογικό κοτόπουλο με παπαρδέλες από κολοκύθι, τομάτα, vinaigrette λεμόνι, παρμεζάνα και βασιλικό και για το τέλος, κέικ λεμονιού με blueberry topping. 


Ποιος λοιπόν μπορεί να αρνηθεί ότι αυτό είναι το πιο γευστικό ταξίδι που υπήρξε ποτέ; Τα καλά νέα είναι ότι η Singapore Airlines σκέφτεται να εφαρμόσει το ίδιο και σε άλλα της δρομολόγια.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο