Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Ήθελε να πάει τουαλέτα αλλά... μπερδεύτηκε - Οι ταμπέλες έξω από τις τουαλέτες δεν τον βοήθησαν καθόλου


Είναι εξαιρετικά ενοχλητικό να πρέπει να κρατηθείς, όταν θες πραγματικά να επισκεφθείς την τουαλέτα. ...
Εκείνη την ώρα το μόνο που μπορείς να σκεφτείς, είναι το πότε θα φτάσεις μπροστά στην λεκάνη για να… ξαλαφρώσεις.
Αυτό όμως δεν συνέβη και γι’ αυτόν τον δύσμοιρο και ευσυνείδητο άντρα από την Ταϊβάν. Γιατί παρόλο που έτρεξε μέχρι την τουαλέτα, όταν έφτασε έξω από τις δυο πόρτες, δεν μπορούσε να καταλάβει ποια είναι των αντρών και ποια των γυναικών. Κι αυτό γιατί οι ταμπέλες δεν τον βοήθησαν καθόλου.@worldofbuzz.com

Έβγαλε γρήγορα έξω το… κινητό του, τράβηξε φωτογραφία και την ανέβασε σε ένα δημοφιλές facebook group, ζητώντας βοήθεια. Οι χρήστες των social media έμειναν έκπληκτοι. Η μια πόρτα είχε ως ταμπέλα μια καμηλοπάρδαλη και η άλλη έναν ελέφαντα.

Ο άντρας εξήγησε πως επρόκειτο για πολύ «δημιουργικές» ταμπέλες και πως δεν ήθελε να μπει στην λάθος τουαλέτα. Κατέληξε γράφοντας: «Ποια είναι η τουαλέτα των αντρών; Είναι επείγον, παρακαλώ βοήθεια».


@mothership.sg

Κάποιοι θεώρησαν πως ήταν η σωστή ώρα για τρολάρισμα. Ένας χρήστης έγραψε «Αυτές είναι τουαλέτες για ελέφαντες και καμηλοπαρδάλεις, όχι για ανθρώπους, οπότε συνέχισε να ψάχνεις».

Την απάντηση στο φλέγον ερώτημα την έδωσε μετά από κάποια ώρα ο ίδιος άντρας, λέγοντας πως ο ελέφαντας συμβόλιζε τελικά την τουαλέτα των αντρών. Οι χρήστες θέλησαν να ψάξουν τον λόγο. Και ανακάλυψαν πως όταν ο ελέφαντας πετάει νερό με την προβοσκίδα, θυμίζει τον τρόπο που ο άντρας πάει στην τουαλέτα, ενώ ο τρόπος που ουρούν οι καμηλοπαρδάλεις, μοιάζει με τον τρόπο που κάνουν την ανάγκη τους οι γυναίκες. Βέβαια, δεν ξέρουμε αν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα ή αν πρόκειται για ακόμα ένα τρολάρισμα.

Το σίγουρο είναι πως σε τέτοιες περιπτώσεις, θα ήταν καλύτερο να κρατάμε τις «πατροπαράδοτες» ταμπέλες στις τουαλέτες. Όπως αυτή ας πούμε...

@dailymail.co.uk

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο