Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Η κόρη του Βαν Νταμ δέρνει καλύτερα από εκείνον!!! (photos)


Μπορεί όταν ήταν μικρή η Μπιάνκα Βαν Νταμ να ξεκαθάριζε στον πατέρα της Κλοντ Βαν Νταμ...
, έναν από τους πλέον αγαπημένους "σκληρούς' του σινεμά 
και στη μητέρα της πρωταθλήτρια bodybuilder, ότι σιχαίνεται τις πολεμικές τέχνες, μεγαλώνοντας όμως άλλαξε γνώμη και πλέον οδεύει στα χνάρια τους, δείχνοντας πως η ομορφιά και η θηλυκότητα μπορούν άριστα να συνδυαστούν και με λίγη...αγριάδα!


"Θέλω να δείξω στα αγόρια και στα κορίτσια πως μπορεί μια κοπέλα να είναι και γυμνασμένη και θηλυκή ταυτόχρονα" λέει η 25χρονη Μπιάνκα που δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει το μύθο του πατέρα της, που έκανε τις πολεμικές τέχνες γνωστές στο ευρύ κοινό.


Παραλίγο τη Μπιάνκα να τη κερδίσει το πατινάζ με το οποίο είχε κόλλημα στην εφηβεία αλλά -ευτυχώς για όλους εμάς- ένας τραυματισμός την έκανε να αναζητήσει άλλα μονοπάτια στην ηθοποιία σε ρόλους πολεμικών τεχνών. "Ξαφνικά έπρεπε να αναζητήσω κάτι καινούργιο" λέει η ίδια που από το 2008 έχει παίξει σε πολλές ταινίες με τον πατέρα της τόσο ως ηθοποιός όσο και ως παραγωγός καταφέροντας να εδραιωθεί με το ξεχωριστό της πια όνομα στην βιομηχανία του


Η ίδια τώρα φροντίζει το σώμα της με ατελείωτες ώρες γυμναστικής ώστε πάντα να είναι έτοιμη να συμμετέχει σε ταινίες δράσης με πολλές πολεμικές σκηνές! Ωστόσο, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι μια εντυπωσιακή και πανέμορφη γυναίκα γεμάτη θηλυκότητα.
Όσο για τη σχέση με τον πατέρα της αυτή είχε διάφορες διακυμάνσεις ανάλογα με την άστατη προσωπική και οικογενειακή ζωή του. "Ανάλογα η σχέση μου μαζί του εξαρτάται από τη χρονιά! Πάντως ποτέ δεν ήμουν το κοριτσάκι του μπαμπά ή η μικρή πριγκίπισσα" εξομολογείται.

 
Πηγή: inewsgr.com

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs