Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018

Η μαθήτρια που ανακάλυψε τυχαία το πρόσωπό της σε ακατάλληλα site - Βρήκε πως φωτογραφίες της έχουν χρησιμοποιηθεί με επεξεργασία σε ερwτικα site


Η Noelle Martin, μία κοπέλα από την Αυστραλία, είχε μείνει άναυδη όταν ανακάλυψε τυχαία κάτι σοκαριστικό....Σε μία προσπάθεια να... σκοτώσει τον χρόνο της είχε googlάρει τον εαυτό της και τότε εμφανίστηκαν φωτογραφίες της.

Μόνο, που άγνωστοι είχαν πάρει το πρόσωπό της και με κατάλληλη επεξεργασία το είχαν προσθέσει σε ακατάλληλες πόζες για να χρησιμοποιήσουν το υλικό σε site πορnό.

«Το βρήκα τυχαία εγώ, άλλοι άνθρωποι δεν γνωρίζουν καν ότι έχουν κλέψει φωτογραφίες τους», λέει η κοπέλα έξι χρόνια μετά και συνέχισε:

«Πέρασα χρόνια δίνοντας μάχη για να καταφέρω ν' αφαιρέσω αυτές τις φωτογραφίες. Με το νόμο δεν βρήκα άκρη και μου είπαν πως πρέπει να επικοινωνήσω με τα συγκεκριμένα site. Τους έστειλα μηνύματα, τους πήρα τηλέφωνο, ωστόσο δεν τα κατάφερα».

Η ίδια τονίζει πως δεν θα παρατήσει ποτέ τη μάχη της για δικαίωση, αν και δεν πιστεύει πως θα τιμωρηθεί ποτέ κανείς για ότι πέρασε.Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs