Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Ινδία: Νέα υπόθεση φρίκης ‑ Πυρπόλησαν 15χρονη στη μέση του δρόμου - Σοκάρουν οι περιγραφές από τη δράση των δύο αντρών


Μια 15χρονη μαθήτρια εξέπνευσε την Πέμπτη στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί με ...
σοβαρά εγκαύματα, 




αφού δύο άνδρες την πυρπόλησαν, για άγνωστους λόγους, σε έναν πολυσύχναστο δρόμο στην πόλη Άγκρα. Πρόκειται για μια ακόμα επίθεση, από τις πολλές που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα στην τουριστική αυτή πόλη της Ινδίας.

Το κίνητρο της επίθεσης αυτής παραμένει αδιευκρίνιστο. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες επέβαιναν σε ένα μηχανάκι, σταμάτησαν το κορίτσι μέσα στη μέση του δρόμου, το περιέλουσαν με βενζίνη και άναψαν φωτιά. Με εγκαύματα στο 70% του σώματός της, η 15χρονη πέθανε την Πέμπτη σε νοσοκομείο του Νέου Δελχί ενώ ένας εξάδελφός της δεν άντεξε όταν είδε την κατάστασή της και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη. "Ανακρίναμε έξι-επτά ανθρώπους. Η έρευνα συνεχίζεται" είπε ένας αξιωματικός της αστυνομίας στην Άγκρα.

Την περασμένη εβδομάδα, τέσσερις άνδρες απήγαγαν και βίασαν ομαδικά μια φοιτήτρια στις όχθες του ποταμού Γιάμουνα, στην ίδια πόλη, στο κρατίδιο Ούταρ Πραντές. Το 2016 στο κρατίδιο αυτό είχαν καταγγελθεί 4.954 εγκλήματα εναντίον γυναικών και παιδιών.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs