Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Τα 3 ζώδια που θα σαρώσουν επαγγελματικά το 2019


Το 2018 σε κάποιους άρεσε και σε κάποιους όχι. Πολλοί κάνοντας τον απολογισμό τους μιλούν για ...
ένα έτος που δεν τους πήγε πολύ καλά, καθώς η μία ατυχία διαδεχόταν την άλλη.
Και έτσι, ελπίζουν σε κάτι καλύτερο το 2019, το οποίο έρχεται και φέρνει μαζί του αλλαγές. 

Τα άστρα λένε πως το νέο έτος θα είναι απίστευτα παραγωγικό και φωτεινό και μεταξύ άλλων θα φέρει σε ορισμένα ζώδια και μεγάλη επιτυχία στα επαγγελματικά τους. 

Ετσι, αφού είδαμε τους τυχερούς μήνες για κάθε ζώδιο, τους τυχερούς και τους άτυχους του 2019, τους τυχερούς μήνες κάθε ζωδίου για το 2019, αυτούς που θα αλλάξει η ζωή τους το 2019, ποιους θα παντρευτούν και ποιους θα βρουν τον έρωτα, ποιους θα πάρουν διαζύγιο, το τι θα φέρει συνοπτικά η νέα χρονιά στον κάθε εκπρόσωπο του ζωδιακού και ποια ζώδια θα πλουτίσουν, ήρθε η ώρα να δούμε και ποια ζώδια θα σαρώσουν επαγγελματικά το 2019. 


Καρκίνος


Το μεγαλύτερο διάστημα του 2019, ο Δίας θα βρίσκεται στον 6ο οίκο σας, της εργασίας και της υγείας και η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Εάν δουλέψετε σκληρά και παραμείνετε επιμελείς, θα δρέψετε καρπούς. 

Το 2019 θα σας βρει να περνάτε πολλές ώρες στο γραφείο και στο χώρο εργασίας σας γενικότερα και σίγουρα θα φέρει οφέλη σε όσους ασχολούνται με το εμπόριο.

Βάλτε στόχους, βάλτε γερές βάσεις και επικεντρωθείτε στο μέλλον.

Παράλληλα, θα δείτε και την ψυχολογία σας να ανεβαίνει, ενώ η υγεία σας θα είναι στα καλύτερά της.


Υδροχόος

Με τον Δία να βρίσκεται στο 11ο οίκο, η καριέρα σας θα ανθίσει μέσα από τις κοινωνικές σας επαφές. Φέτος, θα συναντήσετε τους σωστούς ανθρώπους, οπότε έχετε τον νου σας.

Βεβαιωθείτε ότι εστιάζετε στην ομαδική εργασία, στη συνεργασία και στην ανάπτυξη της συλλογικότητας. 

Δικτυωθείτε για να χτίσετε σχέσεις εμπιστοσύνης, εστιάστε στους συναδέλφους σας.

Το σημαντικό είναι να μείνετε χαραγμένοι στη μνήμη του άλλου. Βεβαιωθείτε πως είστε το πρώτο όνομα στο μυαλό των άλλων, όσον αφορά τη δουλειά σας.


ΙχθείςΤο 2019 πρόκειται να είναι ένα από πιο επιτυχημένα έτη των τελευταίων χρόνων. Με τον Δία στο 10ο οίκο σας, αυτόν της καριέρας και της φήμης, μπορείτε να πετύχετε τα πάντα.

Η δημόσια εικόνα σας αναμένεται να αναβαθμιστεί και αυτό θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας. Μην σταματάτε να έχετε στόχους και να εργάζεστε για την κατάκτηση της κορυφής.

Το νέο έτος, οι προσπάθειές σας θα είναι αξιόλογες και θαυμάσιες.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs