Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Ρόδος: Οι πρώτες προσαγωγές για τη δολοφονία της φοιτήτριας - Τι δείχνει βίντεο ντοκουμέντο


Πολύ κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος με θύμα την 21χρονη φοιτήτρια, βρίσκονται οι αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος που ...
διενεργούν τις σχετικές έρευνες. 




Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ανακριτικό γραφείο της Λιμενικής Αστυνομίας, προσήχθησαν τρία άτομα, που εκτιμάται ότι γνώριζαν τη φοιτήτρια και μίλησαν μαζί της στο τηλέφωνο το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Όπως μετέδωσε ο Alpha στα χέρια των Αρχών βρίσκεται και ένα βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος. Σε αυτό φαίνεται η άτυχη φοιτήτρια να μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε άντρας και να απομακρύνονται. Η καταγραφή γίνεται την περασμένη Τρίτη. Το τελευταίο βράδυ της ζωής της. Η Ελένη Τοπαλούδη βρέθηκε νεκρή την επόμενη μέρα, στα βράχια απόκρημνης παραλίας.


Το τατουάζ οδήγησε στην ταυτοποίηση

Από χθες, είναι σε εξέλιξη έρευνες του ειδικού κλιμακίου του Τμήματος Ανθρωποκτονιών του Λιμενικού Σώματος στη Ρόδο. Βασικό στοιχείο για την ταυτοποίηση της κοπέλας, ήταν το τατουάζ σε σχήμα τριαντάφυλλου που είχε στο πόδι. Το απόγευμα της Παρασκευής δύο συμφοιτήτριές της κι αφού είχε υποβληθεί δήλωση εξαφάνισης από τους γονείς της, μετέβησαν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου και επιβεβαίωσαν το μοιραίο.

Χθες ο πατέρας της μετέβη στο νεκροτομείο για την αναγνώριση του πτώματος, ενώ αναμένεται η ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης αλλά και η διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων, προκειμένου να διαφωτιστούν πτυχές της περίεργης αυτής υπόθεσης.

Σε έρευνα που έγινε με την συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου στο σπίτι της, δεν προέκυψαν στοιχεία που θα μπορούσαν να δώσουν απαντήσεις, ενώ κομβικής σημασίας για την πορεία των ερευνών αποτελεί η άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών της συνομιλιών, που έχει ήδη παραγγελθεί.

Σημειώνεται εξάλλου ότι το κινητό της τηλέφωνο αν και ο θάνατός της προσδιορίζεται μέχρι και 48 ώρες πριν την ανεύρεση του άψυχου σώματός της, το πρωί της 28ης Νοεμβρίου 2018 στην θαλάσσια περιοχή Φωκίας στους Πεύκους κοντά στο φυλάκιο Γκίνας, σε δύσβατο σημείο, που επισκέπτονται κυρίως ψαράδες, έδειχνε να είναι online στο facebook, προχθές. Τονίζεται ακόμη ότι δεν έχουν βρεθεί τα ρούχα της, όπως και άλλα προσωπικά της αντικείμενα πέριξ της παραλίας, ενώ ένα μεγάλο ερώτημα για τις αρχές είναι γιατί βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs