Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Τυφλώθηκε όταν εξερράγη αυγό στο πρόσωπό της – Μαγείρευε σε φούρνο μικροκυμάτων (Photos)


Προσωρινή τύφλωση υπέστη μια έφηβη όταν ένα αυγό που μαγείρευε σε φούρνο μικροκυμάτων εξερράγη στο πρόσωπό της. ...Η 19χρονη Κάρτνεϊ Γουντ από τη Βρετανία δεν βλέπει καθόλου από το αριστερό της μάτι, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα.

Ετοίμαζε πρωινό όταν αποφάσισε να μαγειρέψει ένα αυγό στον φούρνο μικροκυμάτων, κάτι που είχε ξανακάνει αρκετές φορές στο παρελθόν.


Το αυγό εξερράγη στο πρόσωπό της όταν το έβγαλε από τον φούρνο μικροκυμάτων, προκαλώντας της σοβαρά εγκαύματα. Τότε ούρλιαξε και έριξε κρύο νερό στο πρόσωπό της. Στη συνέχεια, κάλεσε έναν φίλο για βοήθεια. Ο φίλος της ήρθε αμέσως στο σπίτι της και κάλεσε ασθενοφόρο.


Οι γιατροί στο νοσοκομείο περιποιήθηκαν τις πληγές της με μορφίνη και γάζες. Οι γιατροί την διαβεβαίωσαν ότι τα εγκαύματα δεν ήταν σοβαρά, είχε τραυματίσει και τους δύο κερατοειδείς της, αλλά η βλάβη στην όρασή της δεν θα ήταν μόνιμη.


«Η όραση στο δεξί μου μάτι επανήλθε μετά από 48 ώρες, αλλά ακόμα δεν μπορώ να δω καλά από το αριστερό. Οι γιατροί μου είπαν ότι η όραση στο αριστερό μου μάτι μπορεί να μην αποκατασταθεί μέσα σε μια εβδομάδα ή ίσως περισσότερο» είπε η 19χρονη.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs