Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Γυναίκα που βρίσκεται 10 χρόνια σε κώμα... γέννησε - Κανείς δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ


Μια πολύ περίεργη υπόθεση εξελίσσεται στο Φοίνιξ,όπου γυναίκα που είναι 10 χρόνια σε κώμα... γέννησε! ...



Η γυναίκα, που έπεσε σε κώμα αφού παραλίγο να πνιγεί, νοσηλευόταν στο Hacienda Healthcare, όταν ξεκίνησε ο τοκετός την 29η Δεκεμβρίου και τελικά γέννησε ένα αγοράκι, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ.

Φυσικά η αστυνομία του Φοίνιξ ξεκίνησε έρευνα για σεξουαλική επίθεση. Κανείς δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ.

«Το περιστατικό ερευνάται από το αστυνομικό τμήμα του Φοίνιξ» δήλωσε στο Ρόιτερς ο αρχιφύλακας Τόμι Τόμπσον, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τα δημοσιεύματα.

Ο εκπρόσωπος τύπου του νοσοκομείου Ντέιβιντ Λάιμποβιτς ανέφερε ότι η διοίκηση του είχε πρόσφατα ενημερωθεί για ένα «βαθύτατα ανησυχητικό περιστατικό», που αφορούσε έναν από τους ειδικευόμενους γιατρούς.

Ο ίδιος απέφυγε να πει εάν ζητήθηκε από το προσωπικό να υποβληθεί σε τεστ DNA προκειμένου να ταυτοποιηθεί ένας πιθανός ύποπτος ή εάν το νοσοκομείο έλαβε προληπτικά μέτρα για να προστατεύσει τους ασθενείς από μια παρόμοια κατάσταση.

Η δικηγόρος του θύματος Τάσα Μενάκερ επισήμανε ότι η αστυνομία θα έπρεπε να πραγματοποιήσει τεστ DNA στους άνδρες εργαζόμενους στο νοσοκομείο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs