Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

100 άνθρωποι προσπαθούν να βρουν ένα 2χρονο αγοράκι που έπεσε σε τρύπα - Με βάθος μεγαλύτερο από 100 μέτρα


Με το βλέμμα στραμμένο στην Μάλαγα και συγκεκριμένα στην περιοχή Τοτολάν είναι όλη η Ισπανία...
, καθώς περιμένουν να μάθουν κάποιο νέο από την προσπάθεια εντοπισμού και διάσωσης ενός αγοριού 2 ετών.




Ο μικρός Γιουλέν έπαιζε με έναν φίλο του όταν ξαφνικά έτρεξε 2-3 μακριά από τους γονείς του και έπεσε έπεσε σε μία τρύπα που το βάθος της υπολογίζεται από τους ειδικούς στα 100 μέτρα. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές και ξεκίνησε η προσπάθεια διάσωσής του, όμως προς το παρών δεν έχει κάποιο ενθαρρυντικό αποτέλεσμα.

Το βάθος της τρύπας που δημιουργήθηκε για να φεύγουν νερά, μπορεί να είναι τόσο μεγάλο, όμως το άνοιγμά του είναι ελάχιστο (20-25cm), με αποτέλεσμα να μην χωράει ένας μεγάλος άνθρωπος, προκειμένου να κατέβει δεμένος και να διεξάγει έρευνα.


Έτσι, στο σημείο έφτασε μια ειδική κάμερα, η οποία όταν ρίχτηκε εντόπισε στα 80 μέτρα την τσάντα με τα γλυκά που είχε ο μικρός και την κούπα του, όμως δεν υπήρχε κανένα σημάδι του ίδιου. Κάτι που έχει μεγαλώνει την ανησυχία οτι ο Γιουλέν ενδεχομένως να έχει καλυφθεί με άμμο και νερό, με αποτέλεσμα να έχει χάσει την ζωή του.

Κάτι όμως σε καμία περίπτωση δεν έχει επηρεάσει τις αρχές που συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς την προσπάθεια, στην οποία λαμβάνουν μέρος πάνω από 100 άνθρωποι όλων των ειδικοτήτων.

Όπως έχει γίνει γνωστό, αυτή τη στιγμή γίνεται προσπάθεια να τοποθετηθούν στηρίγματα σε όλο το βάθος της τρύπας, προκειμένου να αποφευχθεί κάποια κατολίσθηση, η οποία θα μειώσει ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες ο Γιουλέν να βρεθεί ζωντανός.

Στο άκουσμα της είδησης, αρκετές εταιρίες και ιδιώτες εξέφρασαν την επιθυμία τους να βοηθήσουν με μηχανήματα και τεχνογνωσία που μπορεί να χρειαστεί. Τόσο από την Ανδαλουσία, όσο και από άλλες περιοχές της Ισπανίας.

Το τραγικό στην όλη ιστορία είναι πως το 2017, η οικογένεια είχε χάσει άλλο ένα παιδί, όταν ενώ περπατούσαν ξαφνικά κατέρρευσε δίπλα τους και πέθανε.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs