Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια του Σάλα - Αν σε 1,5 ώρα δεν έχετε νέα μου


Ο Εμιλιάνο Σάλα αγνοείται από τη Δευτέρα, όταν το αεροσκάφος που πήρε ο παίκτης για το δρομολόγιο...
Ναντ-Κάρντιφ εξαφανίστηκε από τα ραντάρ τη Δευτέρα το βράδυ, περίπου είκοσι χιλιόμετρα βόρεια του νησιού κανάλι του Γκέρνσεϊ.
Η αθλητική εφημερίδα της Αργεντινής, Ole, αποκάλυψε ότι ο επιθετικός της Κάρντιφ έστειλε – μέσα από το αεροπλάνο – ηχητικό μήνυμα στο WhatsApp σε ένα γκρουπ φίλων του.

«Γεια σας αδέρφια, τι κάνετε τρελοί; Είμαι… πεθαμένος. Ήμουν στη Νάντη και έκανα ένα σωρό πράγματα. Δεν τελείωναν ποτέ. Τώρα είμαι σε ένα αεροσκάφος που μοιάζει να καταρρέει και ταξιδεύω στο Κάρντιφ. Αύριο το απόγευμα θα ξεκινήσω προπόνηση με τη νέα μου ομάδα. Θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα. Αν σε 1,5 ώρα δεν έχετε νέα μου… Δεν ξέρω αν στείλουν κανέναν να με βρει, γιατί δεν θα μπορούν να με βρουν. Πόσο φοβάμαι!», ήταν τα συγκλονιστικά λόγια του Σάλα.

Το μονοκινητήριο Piper PA-46 Malibu που πήρε ο παίκτης είχε ζητήσει να κατεβεί και πέταξε σε 2.300 πόδια πριν χαθεί από ραντάρ.

Η έρευνα, που ξεκίνησε τη Δευτέρα το βράδυ, διήρκεσε «δεκαπέντε ώρες» και κάλυψε σχεδόν 3.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα, σύμφωνα με την αστυνομία. Αργά το απόγευμα της Τρίτης, οι επιχειρήσεις έρευνας για το επιβατικό αεροσκάφος στο οποίο ήταν ο Σάλα σταμάτησαν, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, σημειώνοντας τις ελάχιστες πιθανότητες επιβίωσης .

«Αν έπεσε το αεροπλάνο θα μπορούσε να διαλυθεί, οπότε δεν υπάρχει ελπίδα», ανέφερε την Τρίτη, ο επικεφαλής του Ναυτιλιακού Οργανισμού διάσωσης Airsearch Channel Islands. Επιπλέον, «η θερμοκρασία του νερού είναι τόσο κρύο τώρα, έτσι αν οι επιβάτες ήταν μέσα στο νερό, δεν θα μπορούσαν να αντέξουν για πολύ».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs