Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Τι είπε ο 19χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία στη Ρόδο - Όσα είπε στην ανακρίτρια και οι καταθέσεις που τον «καίνε»


Στην ανακρίτρια βρέθηκε χθες ο 19χρονος ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη και ...
τον βιασμό 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες στη Ρόδο. 
Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση βιασμού της 19χρονης με ειδικές ανάγκες.

Τρεις ημέρες μετά τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο, ο 19χρονος ισχυρίζεται ότι κατέβηκε στην πλατεία «Ευαγγελισμός» όχι για να βρει νέο θύμα, όπως ισχυρίζονται με καταθέσεις τους αυτόπτες μάρτυρες, αλλά για να συναντήσει τον 21χρονο συγκατηγορούμενό του με σκοπό να τον μεταπείσει να παραδοθούν στην αστυνομία.

«Προσπαθώντας να έρθω σε επαφή μαζί του κατέβηκα με το αυτοκίνητο της αδερφής μου στον Ευαγγελισμό προκειμένου να τον πείσω να πάμε στην αστυνομία. Εκεί με είδε ο φίλος του και με έπεισε να πάμε για σουβλάκια και μετά να βρούμε την παρέα» ισχυρίστηκε ο 19χρονος σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος, δέχτηκε να δώσει τους κωδικούς του κινητού του, γεγονός από το οποίο αναμένονται καταιγιστικές εξελίξεις.

Ο φίλος του 21χρονου που συνάντησε εκείνη την ημέρα τον 19χρονο δήλωσε μεταξύ άλλων στον ΑΝΤ1: «Βρέθηκα με τον 19χρονο, τον ρώτησα τι έγινε με τη φοιτήτρια και μου λέει "πάει τελείωσε αυτό". Ήταν πολύ νευρικός, ήταν αγχωμένος, διαφορετικός από άλλες φορές».

Για τον 21χρονο φίλο του και συγκατηγορούμενο του 19χρονου δήλωσε: «Ο 21χρονος φίλος μου ήταν Ανάληψη και δεν έβγαινε. Μου είπε ότι είχαν παίξει ξύλο και φοβόταν την αστυνομία αλλά μάλλον ήταν δικαιολογία κι αυτό».

Κατά την απολογία του, ο 19χρονος, σχετικά με την ανάμειξη του στον βιασμό της 19χρονης με ειδικές ανάγκες, φαίνεται να ισχυρίστηκε ότι το μόνο που έκανε ήταν να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του την 19χρονη και τον 23χρονο Ρομά μέχρι το Ενυδρείο όπου και τους άφησε εκεί, για λίγο.

Όταν επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα όπως του είχαν ζητήσει, η κοπέλα είχε φύγει με τα πόδια σπίτι της, όπως φέρεται να του είπε ο συγκατηγορούμενος του.

Αυτόπτες μάρτυρες όμως καταρρίπτουν τα όσα ισχυρίζεται ο 19χρονος.


Σπαρακτική έκκληση από τον πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη

Έκκληση στους γονείς και τα κορίτσια τους, που ενδεχομένως υπέστησαν τα ίδια κατά την παραμονή τους στη Ρόδο, να βγουν και να μιλήσουν, απηύθυνε, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης, μιλώντας το πρωί της Τρίτης (29/01), στην ΕΡΤ.

«Πριν συμβεί ότι τραγικό συνέβη στην κόρη μας είχα καταγγείλει ότι υπάρχει στη Ρόδο ένα κύκλωμα που βιάζει και εκβιάζει νεαρά κορίτσια» αποκάλυψε ο Γιάννης Τοπαλούδης.

«Υπάρχει ένα απόστημα στη Ρόδο που πρέπει να σπάσει» τόνισε, ο πατέρας της φοιτήτριας που βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια δύο νεαρών, στη Ρόδο.

«Όχι μόνο αυτοί οι τρεις που είναι προφυλακισμένοι, αλλά όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτό το κύκλωμα πρέπει να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για να αναπαυθεί η ψυχούλα της κόρης μας,» είπε χαρακτηριστικά.

«Παρακαλώ τους γονείς και τα κορίτσια τους που ενδεχομένως υπέστησαν τα ίδια κατά την παραμονή τους στη Ρόδο να βγουν και να μιλήσουν» ζήτησε ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs