Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Στόρμι Ντάνιελς: «Καμπάνα» 2 εκατ. δολαρίων σε αστυνομικούς του Οχάιο για την σύλληψή της το 2018 σε strip show


Ιούλιος του 2018 και η διάσημη πoρνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς καταλήγει σε αστυνομικό τμήμα, ...



όταν κατά τη διάρκεια ενός σόου της σε στριπ κλαμπ στο Κολόμπο του Οχάιο «επέτρεψε» να την αγγίξει ένας πελάτης, που όπως αποδείχθηκε ήταν αστυνομικός με πολιτικά.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία του Οχάιο, ένας γυmνός ή ημίγυmνος εργαζόμενος σε ανάλογα θεάματα δεν επιτρέπεται να αφήνει να τον αγγίζει κανείς, ούτε καν μέλη της οικογένειάς του.

Στη συνέχεια οι κατηγορίες εις βάρος της αποσύρθηκαν, με το ΑΤ του Κολόμπους να δηλώνει επίσημα ότι «σε καμία περίπτωση δεν είχε στοχοποιηθεί συγκεκριμένα η Ντάνιελς» και ότι η αποστολή των μυστικών αστυνομικών «έτυχε» να είναι την ίδια μέρα με το σόου της.

Κάπως έτσι, σύμφωνα με τον «Guardian» η Στόρμι Ντάνιελς (το πραγματικό της όνομα είναι Στέφανι Κλίφορντ) μηνύει αστυνομικούς του Οχάιο, σε ένα τμήμα που έχει 1.800 άτομα ένστολο δυναμικό, ζητώντας 2 εκατομμύρια δολάρια.

Ο δικηγόρος της Ντάνιελς, Μάικλ Αβενάτι είχε εκφράσει την πεποίθησή του ότι η σύλληψη της πελάτισσάς του ήταν «στημένη» και «πολιτικά υποκινούμενη».

Η Στόρμι Ντάνιελς αποτέλεσε μεγάλο πονοκέφαλο για το επιτελείο του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ μετά τις αποκαλύψεις της για την παράνομη σχέση τους, αφού εκείνος είχε παντρευτεί την Μελάνια Τραμπ, αλλά και για τα χρήματα που ισχυρίζεται ότι της προσφέρθηκαν για να κρατήσει το στόμα της κλειστό πριν τις εκλογές.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs