Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Σοκαριστικό βίντεο: Μητέρα σκαμπιλίζει με μανία το 5 μηνών μωρό της, επειδή δεν σταματούσε να κλαίει και την ενοχλούσε (Video)


Το βίντεο είναι εξοργιστικό. Τραβήχτηκε στη νότια Κίνα και δείχνει μια μητέρα να σκαμπιλίζει άγρια και με ...
μανία πολλές φορές το μωράκι που έχει στην αγκαλιά της, επειδή δεν σταματούσε να κλαίει.
Το περιστατικό καταγράφηκε ανήμερα τα Χριστούγεννα και αμέσως μόλις ανέβηκε στο ίντερνετ κινητοποίησε τις αρχές οι οποίες δεν δυσκολεύτηκαν να βρουν και να συλλάβουν τη μητέρα.

Οι κοινωνικές υπηρεσίες ανέλαβαν να στείλουν το μωράκι στο νοσοκομείο προκειμένου να εξεταστεί από γιατρούς για να διαπιστωθεί εάν υπέστη κάποιο πρόβλημα από τα χτυπήματα ενώ η μητέρα που το επίθετο της είναι Ουάνγκ πήγε στο αστυνομικό τμήμα.

Εκεί, η Ουάγνκ εξέφρασε τη λύπη της για το περιστατικό και δήλωσε πως ήταν εκτός εαυτού επειδή προσπαθούσε να ταίσει το μωρό της και εκείνο δεν έτρωγε αλλά έκλαιγε συνέχεια. Υποστήριξε μάλιστα πως ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο και υποσχέθηκε στις αρχές να μην επαναληφθεί ξανά παρόμοιο συμβάν.

Οι αρχές της έκαναν αυστηρότατες συστάσεις και της είπαν πως είναι η τελευταία φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και ότι την επόμενη θα ενεργοποιηθούν οι κοινωνικές υπηρεσίες να της πάρουν το παιδί.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs