Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Βάλτε Μια Κούπα Ρύζι Στην Ντουλάπα Σας Και Δείτε Τι Θα Συμβεί!


Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να βάζετε μια κούπα ρύζι στην ντουλάπα σας

Υπάρχουν πολλά πράγματα έξω από την κουζίνα όπου ...
μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε, 
όπως το να στεγνώσετε το κινητό σας σε ρύζι αν σας πέσει στο νερό. Με λίγα λόγια, οι περισσότεροι έχουμε ένα σακουλάκι ρύζι στην κουζίνα μας. Σήμερα θα σας δείξουμε πώς να το χρησιμοποιήσετε στην ντουλάπα σας! 


Υγρασία

Αν έχετε δοκιμάσει ξανά να βάλετε το κινητό σας σε μια σακούλα ρύζι για να το προστατεύσετε αν σας πέσει μέσα σε νερό, τότε θα γνωρίζετε καλά ότι το ξηρό ρύζι απορροφάει την υγρασία. Αυτό είναι χρήσιμο επειδή μερικές φορές και οι ντουλάπες έχουν υγρασία. Μπορεί γενικά το σπίτι σας να έχει υγρασία ή απλά να βάλατε τα ρούχα στην ντουλάπα πριν στεγνώσουν καλά. Η υγρασία θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν άσχημα και πολύ απλά δεν θέλετε η ντουλάπα σας να έχει υγρασία και μούχλα.


Αποσμητικό χώρου

Επειδή το ρύζι απορροφάει την υγρασία από ένα δωμάτιο, μπορεί ταυτόχρονα να δράσει σαν αποσμητικό. Προσθέτοντας μερικές σταγόνες αιθέριου ελαίου θα δώσετε ένα ευχάριστο άρωμα στην ντουλάπα σας! Δεν υπάρχει λόγος να αγοράζετε ακριβά αποσμητικά αρώματα ή φακελάκια, μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας εύκολα. Και με τον τρόπο αυτό μπορείτε ένα διαλέξετε μόνοι σας το άρωμα που επιθυμείτε.


Έτσι θα το φτιάξετε:

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια κούπα ρύζι (το λευκό ρύζι είναι καλύτερο), λίγο αιθέριο έλαιο, ένα μπολ για να το βάλετε, ένα κομμάτι ύφασμα και ένα λάστιχο. Ανακατέψτε το ρύζι με τις 15 – 20 σταγόνες του ελαίου στο μπολ. Πάρτε ένα κομμάτι ύφασμα (όπως ένα κομμάτι από ένα παλιό κοντομάνικο) και καλύψτε το μπολ. Στην συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα λάστιχο για να δέσετε το ύφασμα. Βάλτε το μπολ κάπου στην ντουλάπα σας όπου δεν θα το φτάνουν τα παιδιά. Θα χρειαστεί να το αντικαταστήσετε μετά από μήνες. Αν χρησιμοποιήσετε καφέ ρύζι αντί για άσπρο θα χρειαστεί να το αλλάξετε πιο γρήγορα επειδή το καφέ ρύζι χαλάει πιο γρήγορα

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs