Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Οι αεροψεκασμοί (Chemtrails) καταστρέφουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού μας


Νιώθετε άρρωστος; Η μύτη σας είναι κλειστή. Έχετε πόνους των μυών, εφίδρωση, ή βήχα και φτέρνισμα και δεν έχετε ...
αρκετή ενέργεια για να σηκωθείται από το κρεβάτι; 
Δεν είναι η γρίπη. «Πρόκειται για μία συνωμοσία σύμφωνα με το Δρ Leonard Horowitz. 

Τα στοιχεία του βασίζονται σε γεγονότα και όχι σε συνωμοσίες. 

Κατά τα τελευταία 10 χρόνια, ο Horowitz έχει θέσει ένα ζήτημα αρχής στο αμερικανικό σύστημα ιατρικής, ότι ορισμένα στοιχεία της κυβέρνησης των ΗΠΑ συνωμοτούν μαζί με κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες για να μειώσουν μεγάλα τμήματα του πληθυσμού της Γης.
Ποιός είναι ο Leonard Horowitz: Γεννήθηκε στις 20 Ιουνίου του 1952 και είναι ένας συγγραφέας βιβλίων στην ψυχολογία και υγιή ανθρώπινη ανάπτυξη. Έχει γράψει περισσότερα από 80 άρθρα και επιστημονικές εκθέσεις, και το best-seller βιβλίο «Αναδυόμενοι Ιοί: AIDS και ιός Έμπολα – Φύση, ατυχήματος ή της Γενοκτονίας». Το τελευταίο του βιβλίο είναι για το σύνδρομο του Πολέμου του Κόλπου. Έλαβε διδακτορικό στην οδοντιατρική από το Πανεπιστήμιο Tufts και Master στη Δημόσια Υγεία από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.

Αναφέρει ότι οι αίθουσες έκτακτης ανάγκης νοσοκομείων κατακλύζονται από ασθενείς που πάσχουν από μια περίεργη λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος, και που δεν φαίνεται να προκαλείται από έναν ιό. Επίσης, αναφέρει ότι πρόκειται για μια επιρροή «μυστηριώδη» και ότι τα συνήθη εμβόλια γρίπης είναι αναποτελεσματικά. 

Ο Δρ Leonard Horowitz μας λέει: Το γεγονός είναι ότι έχουμε δει αυτό το είδος της επιδημίας για πρώτη φορά στα τέλη του 1998 και στις αρχές του 1999. Οι άνθρωποι υποφέρουν με ένα ισχυρό βήχα σε αυτή την περίεργη ασθένεια που δεν φαίνεται να ακολουθεί την έναρξη μίας λογικής ιογενής ή βακτηριακής περιόδου και δεν αντιπροσωπεύει μια μεταβατική περίοδο. 

Αν ήταν πραγματικά μια βακτηριακή ή ιογενή λοίμωξη, θα είχε προκαλέσει πυρετό, αλλά αυτό διαρκεί για εβδομάδες, εάν όχι για μήνες. Ρινική συμφόρηση, ρινική αποστράγγισης, βήχας, κόπωση, και γενικά κακουχία. Οι άνθρωποι αισθάνονται «off». Το Ερευνητικό Ινστιτούτο Παθολογίας των Ενόπλων Δυνάμεων έχει καταχωρήσει με ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ένα παθογόνο μυκόπλασμα που προκαλεί αυτό το είδος της επιδημίας. Μπορείτε να δείτε την έκθεση των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας με τους κωδικούς στο βιβλίο για τη βιβλική Αποκάλυψη. 

Το μυκόπλασμα δεν είναι στην πραγματικότητα ένας μύκητας, δεν είναι πραγματικά ένα βακτήριο και δεν είναι πραγματικά ένας ιός. Δεν έχει ένα κυτταρικό τοίχωμα. Πηγαίνει βαθιά στον πυρήνα των κυττάρων, καθιστώντας έτσι πολύ δύσκολο να αναπτυχθεί μια ανοσολογική απόκριση εναντίον του. Πρόκειται για μια έκθεση ενός διπλώματος ευρεσιτεχνίας για ένα βιολογικό όπλο που εξηγεί πώς να προκαλέσει χρόνιες λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος, και είναι σχεδόν πανομοιότυπο με αυτό που αντιμετωπίζεται αυτή τη στιγμή. 

Οι αεροψεκασμοί (Chemtrails) καταστρέφουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού μας 

Νομίζω ότι τα chemtrails είναι υπεύθυνα για να προκαλέσουν μια γενική ανοσοκαταστολή, χαμηλής ή υψηλής ποιότητας, ανάλογα με την περίπτωση. Η δυσλειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος βάζει τους ανθρώπους σε μια θέση για να γίνουν ευπαθείς σε ευκαιριακές λοιμώξεις, λέει ο Δρ Horowitz.

Άρχισα να μελετάω τα chemtrails, όταν ψέκαζαν πάνω από το σπίτι μου στο Βόρειο Idaho. Πήρα μερικές φωτογραφίες και στη συνέχεια ήρθα σε επαφή με την Περιβαλλοντική Υπηρεσία Προστασίας, καθώς και τα πλησιέστερα αεροδρόμια αλλά κανείς δεν γνώριζε τίποτα. Με έβαλαν σε επαφή με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων και τμήμα Τοξικολογίας, και μετά από περίπου μια εβδομάδα έλαβα μια επιστολή από έναν από τους βασικούς τοξικολόγους που ερευνούσαν το θέμα, ο οποίος δήλωσε ότι στην πραγματικότητα είχε λάβει πάνω από ένα ορισμένο ποσό των αιθυλενοδιβρωμίδιο στο καύσιμο αεριωθούμενων αεροπλάνων. 

Το διβρωμιούχο αιθυλένιο είναι ένα γνωστό καρκινογόνο χημικό για τον άνθρωπο που αφαιρέθηκε από την αμόλυβδη βενζίνη λόγω των καρκινογόνων αποτελεσμάτων του. Το αιθυλενοδιβρωμίδιο βγήκε από τα καύσιμα, λόγω της ανοσοκαταστολής και αποδυνάμωσης του ανοσοποιητικού συστήματος των ανθρώπων. Τώρα, ξαφνικά εμφανίστηκε στα υπόλοιπα καύσιμα και σε μεγάλο υψόμετρο από στρατιωτικά αεροσκάφη που το εκπέμπουν! 

Συνάδελφοι μου στις Μπαχάμες, Βερμούδες, Τορόντο, Βρετανική Κολούμπια όλοι έχουν κάνει εκθέσεις για την παράξενη ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί. Αυτό που συμβαίνει είναι απλά κατακριτέο. 

Ξαφνικά οι ανθρώποι είναι εντελώς έξω από την ισορροπία τους και είναι μολυσμένοι με δύο, τρία ή τέσσερα μικρόβια και άλλους παράγοντες, που επίσης είναι δηλητηριασμένοι από μια ποικιλία από διαφορετικές χημικές ουσίες … και σε κάποιους θα πρέπει να θεωρούνται χρόνιες ασθένειες. 

Αποκάλυψη
Πηγή: http://www.apocalypsejohn.com

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs