Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Καρδίτσα: Σκότωσε την πρώην γυναίκα του ‑ Το τηλεφώνημα που έφερε τη δολοφονία - Νέα στοιχεία για το φοβερό έγκλημα


Το στυγερό έγκλημα και τα στοιχεία που αποκαλύπτονται πίσω από αυτό, συγκλονίζουν από χθες το ...
Αγναντερό στην Καρδίτσα. Θύμα μια 51χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή, μέσα σε μια λίμνη αίματος, 




στο σπίτι του πρώην άντρα της. Οι δυο τους ήταν σε διάσταση το τελευταίο διάστημα, αλλά η 51χρονη τον επισκεπτόταν και τον φρόντιζε κάθε απόγευμα.

Ήξερε πως ο 54χρονος, που φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία, αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και ήταν μόνος, αβοήθητος και ξεχασμένος. Η μόνη που του στεκόταν ήταν η άτυχη γυναίκα. Το βράδυ της περασμένης Κυριακής όμως, τα πράγματα ξέφυγαν και η γυναίκα βρήκε τον θάνατο.


Το τηλεφώνημα που έφερε τη δολοφονία

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 54χρονος ήθελε να επανασυνδεθεί με την 51χρονη και τη ζήλευε. Κατά τη διάρκεια της μοιραίας, τελευταίας συνάντησής τους, ξέσπασε όταν χτύπησε το κινητό τηλέφωνο της γυναίκας.

Πίστεψε πως ήταν ο νέος της φίλος και της επιτέθηκε. Σύμφωνα με την αστυνομία της επιτέθηκε με μαχαίρι και τη σκότωσε. Αμέσως μετά πήγε σε γειτονικό συγγενικό του σπίτι, συγκεκριμένα σε μια θεία του και της είπε σε κατάσταση αμόκ «ειδοποίησε την Αστυνομία, γιατί σκότωσα την γυναίκα μου».

Συγγενείς και φίλοι συνόδεψαν την άτυχη γυναίκα στην τελευταία της κατοικία. Τραγικές φιγούρες τα δύο παιδιά της, που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν την οικογενειακή τραγωδία που ζουν. Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο της εκπομπής “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ…


Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί

Χθες το μεσημέρι ο άνδρας οδηγήθηκε στην ανακρίτρια. Μεταφέρθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας όπου κρατείται στο Δικαστικό Μέγαρο, όπου και πήρε προθεσμία δύο ημερών για να απολογηθεί.

Συγκεκριμένα θα προσαχθεί εκ νέου την Τετάρτη στις 10 το πρωί. Ο κατηγορούμενος δεν συνοδευόταν από δικηγόρο κατά τη χθεσινή παρουσία του στα δικαστήρια.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs