Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Γιατί άνθρωποι του παλατιού προειδοποιούν την Μέγκαν Μαρκλ ότι θα έχει το ίδιο τέλος με την Νταϊάνα


Ο Πολ Μπαρέλ, ο μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα σχολιάζει και παραλληλίζει την Μέγκαν Μαρκλ ...
με την αδικοχαμένη Lady D 
και δίνει τις δικές του συμβουλές στη δούκισσα του Σάσεξ για να μην αντιμετωπίσει και εκείνη τις ίδιες δυσκολίες με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα.

Ο Πολ Μπαρέλ μιλώντας στο ντοκιμαντέρ «Μέγκαν VS Κέιτ: Πριγκίπισσες σε πόλεμο» του Chanel 5 συμβουλεύει τη δούκισσα του Σάσεξ να κάνει ότι της λένε ή να ρισκάρει να συγκρουστεί με τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας. «Η Μέγκαν Μαρκλ είναι μια δυνατή και ανεξάρτητη γυναίκα που βρέθηκε στην πιο παραδοσιακή οικογένεια της Βρετανίας».

«Το Μπάκιγχαμ είναι σαν ναρκοπέδιο για οποιοδήποτε νέο μέλος της οικογένειας», τονίζει ο Μπαρέλ και συγκρίνει τις οδηγίες που λαμβάνει η Μέγκαν Μαρκλ με την εμπειρία της πριγκίπισσας Νταϊάνας στο παλάτι.

«Η Μέγκαν Μαρκλ παντρεύτηκε και μπήκε στην πιο παραδοσιακή οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας, τη βασιλική οικογένεια. Πώς μπορεί αυτό να το διαχειριστεί; Η πριγκίπισσα Νταϊάνα μεγάλωσε σε ένα σπίτι που ήταν τόσο μεγάλο όσο το Μπάκιγχαμ και πάλι ''χάθηκε'', δεν τα κατάφερε».

Ο Μπαρέλ που αρχικά υπηρέτησε τη βασίλισσα και αργότερα έγινε μπάτλερ της Νταϊάνας για 10 χρόνια, ως το πρόωρο τέλος της ζωής το 1997 στο τροχαίο, προειδοποιεί την Μέγκαν Μαρκλ ότι αν δεν συμμορφωθεί με το παλάτι και δεν κάνει ότι της λένε, τότε θα έρθει σε σύγκρουση με τη βασιλική οικογένεια.

«Το παλάτι του Μπάκιγχαμ είναι ένα ναρκοπέδιο για κάθε νέο πρόσωπο που πηγαίνει εκεί για πρώτη φορά. Τα μέλη της βασιλικής οικογένεια βάζουν παγίδες, δεν είναι πολύ ευγενικοί με αυτό το νεαρό κορίτσι που μπήκε σε αυτόν τον κόσμο. Ποιος θα ήθελε να είναι μέλος αυτής της οικογένειας;», πρόσθεσε με νόημα.

Ο Πολ Μπαρέλ προέτρεψε την Μέγκαν Μαρκλ να «παραμείνει κοντά στον Χάρι» και να γνωρίσει τη βασίλισσα, γιατί όπως λέει «αυτή μετράει περισσότερο».

Η Μέγκαν Μαρκλ γράφτηκε πολλάκις το προηγούμενο διάστημα ότι ταρακούνησε την βρετανική βασιλική οικογένεια λόγω της παθιασμένης φύσης της η οποία έφερε και τις συγκρίσεις με την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Η δούκισσα του Σάσεξ, αυτό το μικρό σχετικά διάστημα που είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας, έχει αντιμετωπίσει μεγάλα προβλήματα με την οικογένειά της, αφενός με τα αδέλφια της τα οποία με κάθε ευκαιρία την βρίζουν δημοσίως, όσο και με τον ίδιο της τον πατέρα με τον οποίο δεν μιλάει εδώ και μήνες. Και παρότι τα προβλήματα με την οικογένειά της έχουν γίνει πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο, η ίδια έχει επιδείξει μια εκπληκτική σιωπή. Ο Πολ Μπαρέλ υποστηρίζει ότι θα έκανε τη ζωή της απείρως ευκολότερη αν έκανε το ίδιο με τους βασιλικούς καβγάδες στους οποίους φέρεται να εμπλέκεται.

Ο Τομ Μπάουερ, βιογράφος του πρίγκιπα Καρόλου, μίλησε για την παθιασμένη φύση της Μέγκαν Μαρκλ στο Good Morning Britain και συγκρίνοντάς την με την Νταϊάνα, είπε ότι «Το πρόβλημα της Μέγκαν Μαρκλ είναι ότι προσπαθεί να γίνει Νταϊάνα.

«Προσπαθεί να υιοθετήσει ένα νέο ρόλο και η τραγωδία της ιστορίας είναι ότι θα έχει το ίδιο τέλος (σσ με την Νταϊάνα) εκτός αν κάποιος την πιάσει από το Παλάτι και της πει ''κοίτα εδώ πέρα τα πράγματα γίνονται έτσι''».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs