Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Ψαριανός: Επαφές Θεοδωράκη με Θεοχαρόπουλο για να ενταχθεί στο Ποτάμι


Πιθανή την ένταξη του Θανάση Θεοχαρόπουλου στο Ποτάμι βλέπει ο Γρηγόρης Ψαριανός. 

Ο κ. Ψαριανός, υποστήριξε...
ότι το Ποτάμι, μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την αποχώρηση του Γιώργου Αμυρά που σήμανε τη διάλυση της ΚΟ του κόμματος, 
μπορεί εν τέλει και να διατηρήσει την κοινοβουλευτική του ομάδα, καθώς είναι πιθανό ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ να ενταχθεί στο Ποτάμι. Υποστήριξε ακόμη ότι υπάρχει μία επικοινωνία του κ. Θεοχαρόπουλου με τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός εκτίμησε ότι η ένταξη του κ. Θεοχαρόπουλου θα γίνει μέχρι το απόγευμα για να μπορέσει το Ποτάμι να λάβει μέρος στη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής, όπου θα εισαχθεί προς συζήτηση η Συμφωνία των Πρεσπών. 

Να σημειωθεί ότι με την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Αμυρά σήμερα το πρωί, το Ποτάμι έμεινε με 4 βουλευτές και έτσι έπαυσε να υφίσταται η ΚΟ του (το όριο για να έχει ένα κόμμα ΚΟ είναι 5 βουλευτές). Αν ενταχθεί ο κ. Θεοχαρόπουλος τότε θα αποκτήσει ξανά τον απαιτούμενο αριθμό βουλευτών για να έχει ΚΟ. 

Από την πλευρά του, ο κ.Ψαριανός επανέλαβε τη θέση του ότι θα καταψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών. 


Διαψεύδει ο Θεοχαρόπουλος

Ο κ. Θεοχαρόπουλος, μιλώντας στο iefimerida πάντως διέψευσε τα περί προσχώρησής του στο Ποτάμι, λέγοντας ότι πρώτη φορά ακούει κάτι τέτοιο και ότι δεν έχει συζητήσει ποτέ αυτό το θέμα με τον Σταύρο Θεοδωράκη. 

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs