Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Ποιο σκάνδαλο Folli Follie και ποιες διώξεις; - Το χλιδάτο πάρτι της οικογένειας Κουτσολιούτσου μέσα στις γιορτές (Photos)


Xλιδάτα πάρτι σαν να μη συμβαίνει τίποτε κάνει η οικογένεια Κουτσολιούτσου που παρά το οικονομικό σκάνδαλο...
της Folli Follie, ζει ζωή χαρισάμενη!




Ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος μάλιστα έκανε ένα χλιδάτο πάρτι την περίοδο των εορτών στη βίλα του στα βόρεια προάστια. Στις φωτογραφίες τον βλέπουμε με τη σύζυγό του Μαρίζα και την κόρη τους.

Εξήντα καλεσμένοι, χαμόγελα, πανάκριβες τουαλέτες και η σαμπάνια να ρέει άφθονη στη βίλα των βόρειων προαστίων, σύμφωνα με το protothema.

Το λαμπερό πάρτι διοργανώθηκε στη σκιά των αρνητικών εξελίξεων για την Folli Follie μετά την έντονη φημολογία οτι έρχονται και νέα πρόστιμα απο την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενώ ηδη έχουν ανακοινωθεί τα τσουχτερά πρόστιμα για τον ισολογισμό του 2017. Εις βάρος μελών της οικογένειας έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις από τον οικονομικό εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση για το σκάνδαλο των αμαρτωλής εταιρείας.


Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο ιδρυτής και βασικός μέτοχος της αμαρτωλής εταιρείας Δημήτρης Κουτσολιούτσος, η σύζυγός του, Καίτη, και ο γιoς τους, Τζώρτζης, που λεχει παραιτηθεί από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου. Οι διώξεις αφορούν στα κακουργήματα της απάτης και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, οι οποίες και συνοδεύονται από απαγόρευση εξόδου από τη χώρα αλλά και δεσμεύσεις όλων των οικονομικών τους στοιχείων είτε αυτά αφορούν τραπεζικούς λογαριασμούς, είτε θυρίδες, είτε κάθε είδους χρηματoπιστωτικά προϊόντα.

Μάλιστα το κακούργημα της απάτης αφορά και το δημόσιο καθώς το Υπερταμείο , εξατίας των Καταστημάτων Αφορολογήτων Ειδών (ΚΑΕ) που κάποτε ήταν κρατικά και έγινε ανταλλαγή μετοχών με τα FF, όπως και καποια ασφαλιστικά Ταμεία είχαν μετοχές των Folli Follie. Άρα με την υπόθεση της FF ζημιώθηκε και το ελληνικό δημόσιο που είχε μετοχές.

Ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος, η σύζυγός του, Καίτη, βρίσκονται στο εξωτερικό και εισαγγελικές πηγές αναρωτιούνται εάν «θα γυρίζουν στην χώρα για να απολογηθούν όταν τους καλέσει ο ανακριτής». Χρονικά η απολογία τους στον ανακριτή προσδιορίζεται μετα την 1η Ιανουαρίου 2019. Αν επιστρέψουν δεν θα μπορούν να ξαναφύγουν εξαιτίας της απαγόρευσης εξόδου.



Παρά τις περιπέτειες η οικογένεια Κουτσολιουτσου όπως βλέπουμε συνεχίζει απτόητη σα να μην εχει συμβεί το παραμικρό, αναρτώντας μάλιστα στα σοσιαλ μίντια στιγμιότυπα απο την ανέμελη καθημερινότητα τους, δείχνοντας ότι τίποτα δεν φαίνεται να τους εχει επηρεάσει. Αλλωστε αυτό που μετράει ειναι «Sparkling through the night» όπως χαρακτηριστικά γράφει η Κατερίνα Κουτσολιούτσου στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram ποζάροντας στον καναπέ του σπιτιού τους μαζί με τη μητέρα της την ημέρα που εγινε το πάρτι.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs